Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś podpowie ..

Co można kupić rocznemu chłopczykowi do którego się idzie w odwiedziny ?

Polecane posty

mozna kupic jakies fajne ubranko na lato, zabawke, buciki, wiele roznych rzeczy, rocznemu dziecku to nie sprawia zadnej roznicy :)

Sorry że dopytam, ale nie mam pojęcia jaka zabawka moze być odpowiednia dla rocznego dziecka

Gość inezhka
ja bym kupiła kilka \"twardych \" książeczek...jeśli to tylko zwykłe odwiedziny to uważam że to dobry prezent (sama mam syna w podobnym wieku)

Dzięki. W takim razie chyba kupie taką książeczkę.

Uważam że twarda czy też szmaciana książeczka to fajna sprawa .U nas świetna okazała się książeczka ze zwierzakami ,na każdym był przycisk gdzie była imitacja głosu danego zwierzaka. Mój synek bardzo kocha kąpiel więc u nas dobrze sprawdzają się zabawki do wody, teraz na rynku są różne cuda. Idzie lato więc może jakiś zestaw z ciuchów??? Dziecko poznaje kształty itd to może pudło z róznymi klockami by mogło dopasować kształt do otworu wprawdzie na początek zabawka na wyrost ale u nas takim bajerem synek lubił się bawić. A jeśli znasz gusta malucha to może zestawik soczków, herbatek czy deserów???

Myśle że najlepiej jakąś zabawke właśnie typu książeczka ...ciuszki i soczki zostawiłabym mamie niech sie tym zajmuje :) W końcu dziecku mamy zrobić przyjemność a jak wiemy dzieci w tym wieku uwielbiają nowe zabawki :)