Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /załamany/

nie układa mi się w życiu...dlaczego?

Polecane posty

Gość /załamany/

a ja mam dość..serdecznie kurwa dość...tyle osobistych i zawodowych problemów mam to jeszcze dziewczyna się odwraca ode mnie...wszyscy mają mnie w dupie... a ja sobie musze sam radzić... chociaż myślalłem, że Ona będzie cały czas przy mnie, kiedyś mogłem na Nią zawsze liczyć.... a teraz lipa.. może ktoś mnie kiedyś wreszcie doceni...choć troszkę... i na to nawet bym nie liczył... nie zabiję się, bo to nie wyjście z sytuacji..najwyżej zwariuję i spędzę sobie resztę życia w wariatkowie... i będą mieli ze mną święty spokój... :( :(

Gość no wiesz_
problemy sa po to by je rozwiazywac :)

Gość fragmentalny
dasz sobie rade jakoś.. niby życie jest proste...w teorii.. bądź dzielny i silny...

Gość wi-fi
Może spójrzcie na siebie z dystansu, do tego co wam się przytrafia,nic nie dzieje się bez powodu,zawsze dzieje się dlaczegoś.Może tak ma być, byscie nabyli doświadczenia aż nadejdzie własciwy czas.

Gość Carlo Rossi
A więc stocz się, zbyś mógł w końcu odbić się od dna i wznieść się ponad to wszystko.

niby tak ale w końcu przychodzi ten moment dramatu gdzie juz sie w nic nie wierzy ;/ napewno keidys bedzie jeszce dobrze ale na dzien dzisiejszy to troche koszmarnie ;/

Gość /załamany/
ale wszystko idzie mi w tą stronę co nie powinno... jeszcze Ona ma mnie gdzieś..a nie sądziłem, że może tak z dnia na dzień zmienić swoje zachowanie co do mojej osoby..gdy dzownie i probuje rozmawiac to wkreca histryjke ze nie moze gadac bo to, bo tamto... gdy jade do niej to wiecznie czyms zajeta...a mnie juz serce naprawde z tego wszystkiego boli.. i chuj..

Gość no nie smutaj
Będzie dobrze :)) Po po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój .... :) Nigdy nie jest tak że zawsze jest źle :)) Głowa do góry :))

Gość no wiesz_
pamietam takie zdanie " jak jedne drzwi sie zamykaja, to otwieraja sie drugie " ( chyba nie przekrecilam), no i to jest moja dewiza w zyciu, jak jest zle i ciezko :), jak dotad tak zawsze bylo :)

Gość fafiko figo-fago
jutro bedzie lepiej..nie ma co..

Gość faking lord sith
przejdz na ciemna strone mocy

Gość aniołek czarliego
a ja napiszę tak. byłam z chłopakiem, który pił, wyrzucali go z pracy, a ten pił. nie robił zadnych awantur ale to jego picie było dla mnie obrzydliwe.dzwonił do mnie ostatnio, zebym mu pomogła bo chce sie z tego wyrwac bo chce przestac pic i zaczac nowe zycie. byłam z nim ale uwazam, ze traciłam czas.on pije nadal i dziwi sie, tak jak ty dlaczego wszyscy jego znajomi nie chca go znac ze mna na czele. dorosnij i winy zacznij szukac w sobie. a problemy, ktoz ich nie ma? wszyscy mamy jakies.

Gość powiedź mi .....
Po co Ci taka dziewczyna która nie ma dla Ciebie czasu, zlewa Twoje problemy :(( Tyle fajnych szczerych kobiet na świecie :)) Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze Znajdź sobie normalną dziewczynę a wszystko się ułoży :D