Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olek Grom

Dlaczego bardzo atrakcyjne dziewczyny sa z reguly wyniosle i dumne ?

Polecane posty

Gość Olek Grom

Nie pierwszy raz widze jak na widok normalnego faceta taka laska dumnie zadziera nosa i jest taka wyniosla, czy to przez wyglad czy glupote ? :-p

Gość a co ma patrzec na paszteta
ja tez sie nie znizam do poziomu plebsu :o

Gość dejjot
taka cecha narodowa.....i nawet nie tyle, że bardzo atrakcyjne ...tylko wszystkie Polki takie są..........

ostatnio tych normalnych coraz mniej,wiec jak sie zdarzy jaliś w okolicy to go chce miec :-p

Gość no dokładnie wy lubicie
patrzeć na ładne laski a my na ładnych facetów jeśli ktoś ma warunki żeby poderwać ładniejszego faceta, to po co ma sie męczyć z przeciętniakiem?:) czy przystojni, ładni, wysportowani faceci, dobrze ubrani, z klasą oglądają się za tłustymi dresiarami???:classic_cool:

Gość raczej śmierdziało bo
mogłeś co najwyżej włazić jej w tyłek z marnym skutkiem:classic_cool:

Gość to znak że ich atrakcyjność
jest dla nich wszystkim, i nie są inteligentne (jeśli podchodzi do nich normalny facet z normalną gadką) albo II powód: przyczepi się jakiś nieinteligenty koleś z wielkimi oczami bo zobaczył swoje marzenie i zamiast gadać jak człowiek już w amory uderza

Gość atrakcyjność dziewczyny
to umiejętnosć kochania, robienia sobie i partnerowi orgazmu, a urodę możecie kobyle o duupę rozbić. Amen, alleluja i do przodu.

gdbys wygladal jak Brad Pit czy inne bozyszcze kobiet, to nie bylbys wyniosly??

Gość NIEZARTUJCIE
znam tez brzydkie i wyniosle :D

a ja wcale nie jestem wyniosła. :p ale jestem wybredna :p nie oglądam się za przeciętnymi "przystojniakami" typu Brad Pitt. "ideał" jest dla mnie za kiepski. nudny i tyle :p mam swój skarb :-)

Gość olga....
Gadacie jak potłuczeni .... Dlaczego? Bo to konieczne .... Nie ma wyboru ... Ja tam próbowałam, być milusieńka dla każdego ... i co? I uczepi się taki jeden z drugim ... Bo skoro jest miła, to jest szansa ... i tak się męczysz ,... z jednym, drugim, aż nie wytrzymasz i musisz ostrzej .... Najgorsze to, że nie tylko jeden, czy drugi .. ale dziesiątki facetów wietrzy w tym nadzieje .... Ileż można? A taka wyniosłość zniechęca kogo trzeba ... a jak nie ma prób, to i przykrości mniej facetom sprawię ... to dla ich dobra ... A Ci którzy mają szanse, to dla nich na pewno wyniosłe nie są ...

Gość alojza
Ja kiedys tez staralam sie byc zawsze mila dla kazdego to wychodzilam na tym zawsze zle. ci faceci co mi sie podobali chcieli mnie wykorzystywac zas przyklejali sie do mnie sami popaprancy zyciowi. stad zmiana taktyki. uwierzylam ze jestem ladna, koncze dobre studia, mam wartosc wiec i zasluguje na porzadnego faceta a nie na byle kogo. I jak zmienilam taktyke to od razu przyniosloto skutek. dzis jestem szczesliwie zakochana.

Gość dokłądnie nikt nie ma obowiązk
u uśmiechac się do każdego i byc miłym, zabawiac i kokietować:O Takie rzeczy to w agencji towarzyskiej. Panowie z forum na pewno do płatnego seksu przywykli, ale w normalnym świecie takie reguły nie panują.

Gość dokłądnie nikt nie ma obowiązk
Tak, te teksty o grubym portfelu są dobre i udane zwłaszcza w ustach niewykształconego emigranta zarobkowego, który pracuje fizycznie od najmłodszych lat, bo rodziców nie było stać na utrzymanie go a gruby portfel widział tylko u swojego sponsora, zaraz po tym jak wykonał głębokie gardło:O

Gość olga....
Niestety to jedyne wyjście dla atrakcyjnych .... A teoria, że wyniosłość jest wynikiem braku inteligencji to już w ogóle żenada ... I mówi tylko jedno .... jest autorstwa osoby niezbyt atrakcyjnej ... która dopisując sobie taką teorię próbuje się podbudować ...

Gość olga....
Jarek_84 - jako nieatrakcyjny przedstawiciel płci przeciwnej, tak sobie to tłumacz ... Atrakcyjnym kobietom, to nie robi żadnej różnicy ... akurat ...

Gość olga....
Wyniosłość w przypadku atrakcyjnych kobiet, to forma tarczy przed takimi upierdliwcami .... Czasami płakać się chce, jak taki jeden z drugim nie daje się spławić żadnymi metodami ... Bo i to zawodzi ... niestety ...

Gość olga....
Jarku niestety widziałam i to przepite oko ... i tą nieatrakcyjną wysmalcowaną twarz, pokrytą licznymi pryszczami .... to mogę mieć wyrobione zdanie na temat Twojej rzekomej atrakcyjności .... A Ty sobie opowiadaj o jakichś tam kaszalotach ... Przecież to i tak niczego nie zmieni ...

Gość becomplex
Bo uwazaja sie za lepsze od innych, proste.

Gość olga....
Cieszę się, że chociaż częściowo mamy wspólne zdanie, na jakiś temat ... Tak to najgorsze ... jak uczepi się dupek i nijak spławić się nie daje ... nieraz ma się ochotę z torebki mu ... lub z obcasa ... :P

Kobiety atrakcyjne muszą być wyniosłe. Gdyby tak nie było to wszystkie kaszaloty płci męskiej miały by nadzieje na coś:O,a tak....już na samym początku odbywa sie segregacja.

Gość olga....
złośliwaa samica30 - rzadko się zgadzamy, tak jak teraz ... :) ktoś tam napisał, że mają się za lepsze ... Wcale nie ... atrakcyjne mają tyle samo kompleksów, co te brzydkie .... Bo są wiecznie na świeczniku, wiecznie oceniane i nic nie umknie obserwującym ,... Kobiety znajdą najmniejszą usterkę w atrakcyjnej, aby się pocieszyć ....

Gość no to ja musze byc boginią
bo nigdy nie miałam żadnych koleżanek:classic_cool: