Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ueufweiufwufuj

połowa Polek i Polaków to grubasy.Era fast foodów.

Polecane posty

Gość ueufweiufwufuj

Gość alicjaaaaaaaaaaaa
prawda,co trzecia nastolatka ma nadwagę.Rodzice nie tuczcie dzieci.Nie kupujcie im kolejnej paczki chipsów,tyko zabierzcie na rower.

Gość jdfuhsiuggrg
co sie dziwić jak nikomu nie chce sie gotować.

Gość KeJeFsi
Też mam nadwagę, ale nastolatką to już nie jestem :P Lubię sobie pojeść z KFC żarełko :)

Gość jaa...
no niestet nasza szara rzeczywistosc,za nie dlugo przebijemy amerykanow.Ale to wszystko wina dzisiejszych czasow,bo czlowiek nie ma czasu na zdrowy posilek tylko wpierdala jedzenie w kfc,mc donalds i innych fast foodach.Niby czas to pieniadz,ale jak tak dalej pojdzie to ludzie do tych swoich barow beda sie toczyc

a jak Polacy mogą być szczupli jak nawet niedzielne popoludnia spędzają na glupim zasranym kafe zamiast isc na popoludniowy spacer :O bo w tygodniu to juz siedzą notorycznie !!! wynocha stąd i to już, a sio bo będziecie mieć grube dupska !! kaszaloty jedne

niezwalajcie teraz na Fast Foody, byście strawili tyle ile żrecie gdybyście mieli lepszą przemiane materii!! a jak dupy nie ruszacie to dupa wam tak samo odpłaca !!!

Gość hgddd
ja jem chociaz raz w tygodniu jedzenie z fast foodow i jestem chuda to zalezy od przemiany materii

tyloko w niedziele i czasem w sobote mam czas posiedziec w domu odpoczac i wejsc na kafe....caly tydz pracuej latam za sprawami i wieczorem 2 godz silowni....to ze siedze na kafe nie znaczy ze mam duzy tylek....tylek to akurat ta czesc mojego ciala ktora wzbudza najwiekszy zachwyt u plci przeciwnej....a na spacer mialam isc ale pada....

Gość okjqofiql
A ja chodze na aerobick i nic nie tyje a wcinam sporo pizzy :D