Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaa

co mi jest?

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaa

Witajcie Od września mam problem. Suche, łamliwe, wypadajace włosy; brak koncentracji; słaba pamięć; przesuszona skóra; zaparcia i najgorsze... kiedy sie podcieram po wypróżnieniu widzę krew na papierze. Od jakiegoś czasu czuje też okropny posmak, jakby coś we mnie gniło ;/ Mam biały język. W październiku robiłam badania. Po kuracji żelazem i magnezem przybyło mi trochę energii, ale na krótko. Wyniki były dobre.

Gość zrozpaczonaaa
błagam, niech ktos odpowie! ;(((

Gość MASZ POWAŻNY PROBLEM
IDŻ DO LEKARZA!!!pozdro!!!!!!!!!!!!

Witam Zwykle nie udzielam porad lekarskich, bo nie jestem lekarzem i nie chce kogoś wprowadzić w błąd i nastraszyc na przykład... Przeczytałam jednak twojego posta i musze ci powiedzieć, że niemal takie same objawy jak ty miała kiedyś moja bliska przyjaciółka. Lekarze jakoś nie potrafili jej pomóc dlatego sama zaczęła sporo czytac i szukac w internecie. Okazało się że cierpi na tzw candidę czyli kandydozę lub inaczej popularnie zwaną drożdżycę. Prawdopodobnie przyczyną było to, że zbyt często (zwłaszcza w dzieciństwie) przyjmowała ona antybiotyki. Objawy to: - suchość w ustach i gardle - metaliczny smak w ustach - biały nalot na języku - nieprzyjemny zapach z ust - zaparcia lub biegunki - bóle brzucha - alergie pokarmowe - nadwrażliwość i nietolerancja mleka lub glutenu - zgaga - częstomocz - trudności w koncentracji i zapamiętywaniu - zmienność nastrojów, napady lęku, płaczu,paniki - chroniczne zmęczenie, senność, brak energii - stany depresyjne - bóle głowy - zaburzenia snu Podobnie jak u ciebie pojawiała się u niej krew przy wypróżnianiu i miała tez hemoroidy. Opis objawów zaczerpnełam ze strony: http://www.candida.info.pl/ wiem, że to właśnie ta strona pomogła jej w zlokalizowaniu problemu. Mam nadzieję ze cos ci to pomoże. Życze zdrowia i serdecznie cię pozdrawiam. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło.

Gość zrozpaczonaaa
Serdecznie dziękuję za Twoja odpowiedź. Faktycznie często choruję, przyjmuje bardzo dużo leków. Podczas przyjmowania ostatniej serii antybiotyków nabawiłam sie grzybicy pochwy. Jestem zrozpaczona tym, co dzieje sie z moim ciałem w ostatnim czasie. Cały czas myślałam, że to niedoczynność tarczycy. Po odwiedzeniu stronki, podanej przez Ciebie, wszystko zaczyna układać się w logiczną całość. W poniedziałek zapiszę sie do ginekologa w celu wyleczenia grzybicy. Na początku miesiąca zrobię badania krwi i pójdę z nimi do lekarza rodzinnego. Zobaczymy co z tego wyniknie... Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedź.

Gość barbi154
moze tez byc problem z tarczyca (niedoczynnosc).

Gość jakastakaka
zrob badanie kalu

Gość uhjut
sądzę że masz raka