Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomarańczka jest pomarańczowa

na jeźdźca....jak?

Polecane posty

Gość to ja 7
-kochanie dzisiaj wieczorem "na jeźdźca"! -jaki najeźdźca??? -germański kurwa! oprawca!

Gość Kociczkaaa
faceci uwielbiają tą pozycje, i uwielbiają jak niunia umie sie nieźle ruszać. Musisz ćwiczyć ruch bioderek też miałam z tym problemy, ale od kąd zaczełam tańczyć dancehal nie mam z tym najmniejszego problemu i potrafie często zaskakiwać swojęgo chłopaka w lóżku on uwielbia tą pozycje. wiec pooglądaj sobie jakieś filmiki dancehallowe jakieś proste ruchy i sama popróbuj. tylko jak na początku nie będzie wychodziło to nie załamuj sie tylko próbuj dalej;) pzdr

Gość ten co na dole
A od czego jeszcze dłonie tego co pod Tobą. Może Ci pomagać podtrzymując pośladki, ale tak żeby końcami palców pieścił Twoją broszkę, zwłaszcza tę przestrzeń między wargami mniejszymi a większymi. Mało kto wie, że tam jest też wrażliwe miejsce - tam to sięgają odnogi łechtaczki.

Gość ten co na dole
to przeglądnij pacanie atlas anatomiczny i wtedy się śmiej - tak to już jest z niedouczonymi nie wiedzą czym ruchają i co ruchają.

Gość a analnie na jeźdźca?

fakt..łechtaczka ma kształt litery A...bez tej kładki.... na jeźdźca analnie też można..

Gość do fev
a analnie pod prysznicem?

też się da...zakładam że prysznic nie ma 80 x 80 i nie muszą się zmieścić tam dwie osoby po 160 kg:)

Gość anal pod woda
to glupota. w wodzie nie bedzie przyjemny

hmm...i wypowiada się ktoś kto nawet nie spróbował pod wodą czy we wodzie..:O

Gość ten co na dole
Analnie na jeźdzca też jest super orgazm bo w dupie też znajdują się te odnogi łechtaczki. I dlatego kobiety tak lubia się próć w dupska.

............. i znowu sławetne "odnogi łechtaczki" buahahaha, za to tym razem zlokalizowane są w dupie ! Hahahaha.

Gość anal pod woda
a ty fev pewnie najwiecej probowalas analu w wodzie

Kawer pierdolisz bzdury....anatomii nie miałes czy co? anal pod woda a ty co próbowałaś?

Gość anal pod woda
mam to za soba, nic fajnego

Gość tylkoooooooooooooooooooooooo
moze jakies linki wkelicie..jak ta poza powinna wygladac;) bedzie ciekawiej;)

Gość rzezmieszeq
na jezdzca najlepiej w pozycji jak dziewczyna jest odwrocona tylem do partnera i kuca mu na huju. wtedy widok jest na dwie dziurki

Gość rzezmieszeq
no i te dzwieki obijanego tyleczka:) dziewczyna moze sie w tej pozycji wyzyc , my mozemy sie napatrzec

Gość ten co na dole
kawer tylko wie, że ma coś co mu staje i to coś trzeba włożyć do dziurki... a może jeszcze nigdy sobie nie poruchał?

Gość skąd się biorą
i jeszcze jedno - ten wpis z 19.11 to podszyw - prawdopodobnie tego debila, który niby na to od razu odpowiedział. I żebyś nie myślał, nie znam się na anatomii człowieka to swego rodzaju pętlę a raczej ósemkę wokół odbytu i wejścia do pochwy tworzą mięśnie Kegla. Ten wpis jest moim ostatnim tym temacie.

Gość jhgdjytdyjfgchv
hej:) a ja umiem szybko.. ale wtedy facet dochodzi ZA SZYBKO:) wiec lepiej robcie to powoli . a jak bedzie chcial skonczyc to sie pochylcie i niech ruszy sam do dziela. najlepiej ( jesli jednak chcecie szybko) pochylic sie troszke do przodu i ruszac posladkami.. nie wiem co do tego ma to czy na kolanach czy na stopach jest ciezar ciala.....musze zwrocic uwage JAK to jest bo nie zwrocilam wczesniej . w kazdym razie najczesciej prosil bym zwolnila...bo wybuchnie.

Gość Naturysta-h
To fantastyczna pozycja. Lubie jak partnerka siada na mojego konia i zaczyna go ujezdzac.

Gość kgjg
robienie kółek nam sie nie podoba, najbardziej podniecające jest jak laska jest na stopach ale laski są niekumate i dziwne rzeczy robią

Gość KĄKretna!
Stopy przede wszystkim! Nie kolana, bo ruchy są wtedy wolniejsze i szybko można się zmęczyć.

Gość dżoana33
na stopach ? :O wtedy to bardzo śmiesznie wygląda, nie zapominajcie ,że w seksie nie chodzi o to żeby się rżnąć jak zwierzęta w rui :O 🖐️

Gość upyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tez mi nie wychodzi to

Gość gość
dziewczynki ... nie na kolanach tylko trzeba kucnąć, a jeżeli na kolanach to wg mnie w odwrotnej pozycji, plecami do partnera ... będzie łatwiej, a potem można dalej modyfikować i latać pod sufit ;-) pozdrawiam

Gość gość
Taka pozycja ze zdjęcia to jedna z moich ulubionych.Widać prawie wszystko :) piękne szerokie biodra i uda och gdzie ten wieczór :)