Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godot

Co dyskwalifikuje faceta w oczach kobiety?????

Polecane posty

dobra zejdzie z kobiet, w PL jest duzo madrych dziewczyn, sa szczere zyciowe, madre a glupie tez sa jak w kazdym kraju, a faceci to co lepsi, wsiada takie tluszcze w swoje auta muza na ful ze nie da sie wytrzymac lokiec za okno i mysla ze wszystkie zaraz beda na nich lecialy zal zal zal bleee albo chodza takie cwaniaki co w ogole nie maja pojecia o zyciu a ich najwieksza ambicja to pieprzenie puszczalskich i kluczyki od samochodu w kieszeni i robia z siebie posmiewisko jak ja nie lubie jak takie zalosne cwoki mnie zaczepiaja bleeeee

JESTES RASISTA? :O murzyn ,nie murzyn ,ciapaty(swoja droga prostackie okreslenie) czy jeszcze jakikolwiek czy to takie wazne?wszytscy jestesmy rowni i dla mnie nie ma roznicy kto jaki ma kolor skory :)

dyskwalifikejszyn: -brudas -cham -zamiast kropki i przecinka uzywa slowa na k.....

Gość Nowa w mieście prawdziwa
jarek tak nie lubi kobiet bo nie cieszy sie zainteresowaniem z ich strony i nie moze tego przezyc:D i dlatego tu sie na nas odgrywa. biedny jarus:D:D

Jestem kobietką i zgadzam sie z Jarkiem co do tych zagranicznych wyjazdów. Niestety to nic innego tylko szczera prawda.Ale nie mozna brać zaraz wszystkich kobiet do jednego worka. Sama bylam świedkiem jak moje kumpele puszczały się z mężczyznami o ciemnej karnacji (czytaj murzyni, mulaci) .Najlepsze jest to ze w Polsce czekali za nimi ich mężczyźni:( Ja akurat nie mialam faceta ale w zyciu bym tak nie zrobila. Dla mnie wogole przygodny seks to jakas masakra:( . A wiecie czego ja nie lubie u facetów? Prostactwa, jak facet o siebie nie dba, mówie o żółtych zębach, brudnych paznokciach, jak śmierdzi potem itp.Nie przeszkadzaja mi biale gacie:P Lepsze biale czyste gacie niż czarne śmierdzące

taaaaak nie wszyscy sa rowni ...chyba tylko wedlug Ciebie ,nie no sorka pelno jest takich pieprzonych rasistow :O Malinowa truskawka-->zgadzam sie w 100% Faceci mysla ze fura i muza na fuul(czesto disco polo :O ) to wabik na kobiety ,owszem sa takie co tylko na to leca ale coz...

Gość rusałka leśna
Brud, smród, zaniedbany paznokieć, niski wzrost, chamstwo, egoizm, brak szacunku dla kobiet, pajacowanie, plucie. To tyle.

Gość rusałka wymieniłaś
większosć cech Jarka.:classic_cool:

Idealow nie ma ,on istnieje tylko w Naszej glowie :D Nie no ok sa idealy ,ja na szczxescie juz swoj znalazlam ,i bynajmniej Jarek nie jest on murzynem :P Niekotrzy sa poprostu tylko do popatrzenia i podziwiania a inni do kochania :D

tak ja to nienawidze takich wozaczkow oni sa smieszni po prostu, no niestety dziewczyny ktore puszczaja sie z takimi prostakami bo zobacza fure, czy tez poloneza ale samochod i muze glosno, sa duuuzo gorsze niz takie ktore ida za granica od razu do lozka:O

Gość ktoś znajomy na pomarańczowym
odpowiadam na temat - subiektywna ocena -zamiłowanie do alkoholu -gapienie się na inne baby -brak pracy i ambicji -dziecinne zachowanie -nieodpowiedzialność -kłamstwa, ściemy -nuda -niezdecydowanie

Ja mam do popatrzenia i podziwiania i do kochania.:P I nie jestem rasistką... jeżeli ktoś źle zrozumial moją wypowiedź. Podobają mi sie murzyni ale w zyciu nie uprawialabym z nimi przygodnego seksu o to mi tylko chodzilo. Ale co do ideałów to faktycznie nie istnieją. Bo mój ideał faceta to mulat, wysoki, metalowiec, pianista, lubiący tatuaże (bo ja mam). Nierealne;] jak z sience fikcion:P

Tak jak wiele rzeczy mogę zaakceptować, to braku szacunku i zaniedbanie (smród, majtki z draską, ogródek za paznokciami) nie zniesę :O

Gość Dracha.
Co to są majtki z draską ? :D

Ja mam faceta i do podziwiania i do kochania. Ale rzeczywiscie ideały istnieja tylko w naszej wyobraźni bo moim ideałem jest.... wysoki mulat do tego metalowiec, pianista, lubiący tatuaże( bo ja mam). Nierealne;] Acha i nie jestem rasistką. Jeżeli ktoś źle zrozumial moją wypowiedź. Podobaja mi sie murzyni ale nigdy nie uprawialabym z nimi przygodnego seksu!!

Gość pragne anonimowości
Facet musi byc dobrze ubrany, nie lubie kolesi w bazarowych ciuchach. Takie zboczenie :D A co do draski to chyba chodzi o draskę kupy ? :) :D

Sorki ze 2 razy o tym samym myślałam ze tamto nie doszło:p

ktos znany na pomaranczowo (czy cos w ten desen) facet to wzrokowiec i zawsze bedzie ogladal sie za ladnymi kobietami ,nie widze w tym nic zlego bo sama mino ze mam faceta zdarza mi sie spojrzec na innego ,nie rozbieram go wzrokiem(nie no ok rozbieram :D ) ale nie jest to zdrada ,gorzej by bylo jakby latal za innymi i po cicho je gdzies w koncie pier****l ,a jak obluka? e tam ,luz :classic_cool: Jak juz ma puszczac jakos muze to lepiej niech to bedzie te techno niz disco polo czy stachurskiego badz feela :O

Gość w nocy gram
wychodzi na to, ze jestem idealnym facetem. A ja szukam kobiety, ktora zawsze bedzie gotowa wymasowac mi stopy

Gość dracha.
no co ta draska na majtach mowcie bom ciekawa

Ja tam lubie metal albo rock. Faceci którzy słuchają tej muzy są ok:P Nie to co disco przy ktorym nie powiem na weselach sie bawie, albo techno ktorego nie lubie słuchać ani do niego tanczyć:(

Gość dracha.
Wymasuje chętnie pod warunkiem, że nie są zgrzybiałe :P A tak na marginesie byś musiał odwdzięczyć się tym samym, bo uwielbiam masaż stóp... mhrrr :D