Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godot

Co dyskwalifikuje faceta w oczach kobiety?????

Polecane posty

Ja mojemu mężczyźnie masuje stopy. On mi też:P on nawet liże:P omg:P

nom my tu gadu gadu, na kafe istnieje takie przekonanie ze kobiety sa glupie brzydkie itd \(chociaz w codziennym zyciu faceci wiedza ze jest duzo mardych pieknych kobiet) a ile my tu wyliczylysmy wad facetow i niestety wiekszosc Polakow tacy sa :classic_cool:

Gość Wypryszczowiały
a co sadzicie jak chlopak ma trądzik lub slady po tradziku? Przeciez sobie nie zapudruje :( Przegraniec? :O

Akurat techno i trance lubie hehe :P Co do metalu to hmmm... zalezy od wykonawcy ,ostatnio zafascynowalam sie kawalkami Wrinkled Fred i K2 bodajze to nu metal jest :D

No coś ty jaki przegraniec. Wyluzuj...:P Dbasz o siebie? Ładnie się ubierasz? Masz czyste włosy paznokcie? Ładnie pachniesz? (ale nie perfumami dziadka):P Jeżeli na wszystkie pytania odp brzmi tak to nie jestes przegrany..:P

a co do purowania to wiesz... hmm...u mnie na uczelni zjadzie sie kilku ktorzy uzywaja podkaldu :O dwoch ma cala gebe w pryszczach a kilku innych to nie wiem pokiego ich uzywaja ,zeby to chociaz byly jakies dobre ,zeby nie bylo widac ze maja geby wysmarowane ale gdzie tam widac na kilometr ,porazka :O

Gość Wypryszczowiały
No dbam o siebie. Codziennie sie myje, jestem pachnacy, zmieniam bielizne, fajnie sie ubieram ale mam straszne blizny :( Gdzie takie kwasy moge wykonac? Ile to kosztuje ?

Gość Wypryszczowiały
up

w zakladzie kosmetycznym a ceny wachaja sie od 50 do 200 zl za zabieg zalezy jakiego kwasu trzeba uzyc i ile razy trzeba powtorzyc .Ale teraz tego nie zrobisz ,swieci slonce a potem nie mozna wystawiac twarzy na slonce wiec poczekaj do jesieni aczkolwiek laser jest skuteczniejszy i szybciej widac efekty :)