Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaragdynka

Spontaniczny seks a zdejmowanie majtek przy facecie, wejdźcie bo już mnie trafia

Polecane posty

Gość ja teżzz

Gość nie wiem jak inne
ale jak tak szybko sie nie rozgrzewam :( tak juz to jest a wy ??

Ciekawsky..tutaj na forum takie rzeczy opisywać..no wiesz:D a posmakować daję Ci ...wirtualnie:)

Gość a czemu by nie kobiety
się zawsze robia gorące jak sie całuja no i pochwa sie nawilżą taka rzecz. A facet jak sie całuje to nie ma erekcjii ?? dziwne...

Gość ja sie nie zgadzam
mam22 lata ale tak szybko mokra sie nie robie potrzerbuje troche stymulacji cipki i cycuszków moich

Gość moze niedojrzała jestes
jeszcze ?

Gość freeed - normalny facet
głupie jesteście... co niektóre normalny facet oczekuje że cipka będzie wilgotna :-) a jak zobaczy baaaarrrddzzzooo wilgotną to będzie pewien że jego babeczka jest bardzo podniecona i zadowolona z niego przecież wilgotna to nie znaczy brudna ale PODNIECONA a jeśli dbasz o higienę to będąc bardzo wilgotną wciąż twoja cipka podniecająco pachnie (pomijam tu jakieś zmiany chorobowe gdzie pomimo dbania o higienę cipki są problemy z przykrymi zapachami - to jest sprawa dla lekarza!!!)

Gość spleeeeen
to o czym pisze autorka nie dotyczy NORMALNEGO podniecenia, jakie ma każda kobieta i związanej z tym wilgoci, tylko ona ma problem zdrowotny!!!!!!!! Żadna kobieta nie jest aż tak "wilgotna" żeby musiała nosić przy facetach wkładki, puknijcie się wszyscy w główkę :D

A nawet jak kobieta nie ma dużo dużo sluzu to nie może juz nosić wkladek?Pfff.Ja też noszę prawie non stop wkładki a wcale nie jestem ciagle napalona jak automat lub mokra.Lubię sie czuć świeżo i tyle.Po cos te wkładki są a iwcale nie tylko dla kobiet z dużą ilością sluzu :O

Gość Bercik125
Zrozumcie baby , że na większość facetów te wasze "zatyczki" czyli wkładki kojarzą się z podpaską i są beee . A wilgotne majteczki ? z uśpionego leniwca zrobią ogiera !!! Wierzcie !

Gość delf
Chłopaki lubia jak są obfite cipki. Dla nich to podniecenie i mówię ci nie masz czego wstydzić. Może jesteś pobudzona i potrzebujesz seksu.

Gość arro
Chciałbym żeby moja żonka była tek wilgotna (bardzo bardzo mokra) jak Wy to opisujecie. Zazdroszczę wam mokrych cipek i wilgotnych majteczek. Dziewczyny !!! powinnyście być dumne z tego że jesteście tak mokre! A jeżeli przeszkadza to waszym chłopakom to się nie przejmujcie tym oni to chyba jakieś popaprańce są.

Gość malutka_mr
tez bardzo szybko robie sie wilgotna... abym sie zaczeła podniecac, i juz mam mokro w majteczkach...

Gość mkteyrs
ale co, on ściągnąwszy Wam majtki kontempluje co tam miałyście w kroczu? Litości! Wkładka w kolorze bielizny i facet nawet nie zauważy...

Gość bhbt
wkładka heh jak ja miałam faceta to po malym calowaniu(tylko) miałam tak mokro ze nosilam podpaski zeby przed nim ukryc to a jak były wieksze akcje jak lezenie przytulanie i całowanie to tampon i podpaska a i tak cała podpaska byla w sluzie:/ po poł godz masakraaa;p po prostu sluz strumieniem lal sie przy malym podnieceniu;/ skutek taki ze jak zaczelismy uprawiac seks to facet twierdzil ze malo co czuje bo bylo za duzo sluzu i tym sposobem stwierdził ze jestem jak wiadro po czym zerwalismy(napisal mi to w sumie po zerwaniu ) puenta byłam dziewica ;/

Gość bhbt
a i zanim mu dałam minał rok;)

Gość rycho24
Nie pozbawiajcie faceta zdejmowania wam majtek to naj przyjemniejsza czynność.A duzo śluzu dobrze lekko wchodzi i dłuzej trwa

Gość feelek
Moja laska mawiała,że ma krochmal w majtkach. Wiem że był zawsze świeży i było ... o jej.

Gość 123

Poszlismy w ustrone miejsce tam calowalismy sie piescili stanelam do niego tylem unioslam zwiewna ...enke przesunelam paseczek od stringow i powiedzialam ze moze wchodzic lecz on umiejetnie dotknal paluszkami cipkiaz mnie ciarki przeszly i sam zdjol sobie stringi  i potem dopiero wszedl we mnie potrafil tak mnie bzykac ze niewiem kiedy  moje piersi tez znalazly sie na wierzchu

Gość Gość

Moja dziewczyna miała podobną dolegliwość. By zlikwidować nadpobudliwości seksualną zdecydowslismy się na seks grupowy. Trójka kolegów mocne zetknięcie zlikwidowano nadpobudliwość u mojej dziewczyny i miała nawet lekkie krwawienie bompo wyjeciu jsko ostatni miałem zakrwawionego członka.