Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia1234

Kara za nieprzerejstrowanie pojazdu?

Polecane posty

Gość Agusia1234

Mam pytanie.Otórz dziś jechałam z chłopakiem i zabrakło nam paliwa(może to śmiesznie brzmi,ale wtedy nie było,wszystko przez to ,że zepsuł się jakiś pływak czy coś i pokazuje cały czas full bak)i chłopak załączył światła awaryjne i zjechał na pobocze,i w tym momencie z zekrętu z drogi pobocznej wyjeżdża radiowóz.No i oczywiście widząc co się dzieje natychmiast podjechali.Prosili o dokumenty pojazdu i prawo jazdy.Ból jest taki,że auto powinno być przerejestrowane jakieś 2 tyg. temu,ale niestety nie jest.Panowie policjanci myśleli,że specjalnie zjechaliśmy na pobocze,żeby do nas nie podjechali,bo nie mieliśmy przy sobie umowy kupna-sprzedaży,a my poprostu nie wiedzieliśmy,że trzeba ją wozić.Na to panowie policjanci kazali dmuchać mojemu chłopakowi i sprawdzali jego trzeźwość.Zachowywali się bardzo niekulturalnie...no i kazali się zgłosić na komisariat o godz.19 z umową. Teraz pytanie:Co oni mogą chcieć?Czy chcą poprostu sprawdzić czy samochód nie jest kradziony,czy może jakąś karę wlepić.Czy są jakieś kary za nieterminowe przerejestrowanie pojazdu?

Gość Agusia1234
czy ktoś coś wie?