Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Davieska

Dobra szkoła językowa- Krakow- pomocy

Polecane posty

Gość Davieska

Witam. w skrócie napisze ocb. uczyłam się niemieckiego dość długo, i byłam na niezłym poziomie. sprawy potoczyły sie tak a nie inaczej, nauki albo nie było, albo na takim poziomie, że się cofałam. i stwierdziłam, że szkoda mi 7 lat nauki, skoro nic nie powiem ( no prawie) choć rozumiem bardzo dużo. no tak. trzeba zrobić jakiś kurs, bo naprawdę znajomość 2 giego języka, jest atutem. więc proszę Panie i Panów o podawanie szkół jezykowych - z racji miejsca zamieszkania- w Krakowie. nie chodzi mi o zdawanie egzaminów. glowie bym chciala rozwijać mowę:) dziękuję z góry;)

Gość gość
Polecam szkołę językową http://www.wieliczka.leaderschool.pl/ mają bardzo ciekawą ofertę. Przeróżne obozy i kolonie dzięki, którym poznajemy nowych ludzi i najważniejsze język ;) Korzystałam i naprawdę zrobiłam duży postęp. Uważam, że był to dobry wybór :)

Gość Pruel
polecam nauke w linkolnie, chodzę tam na niemiecki, jestem w grupie B2, ale mozesz sobie wybrac poziom zaawansowania od A1 do C1, lektorzy są bardzo sympatyczni i bardzo dużo się tam nauczyłam

Gość maxixmma
Też nie będę oryginalna - jak mam być szczera, to lincoln jest rzeczywiscie szkołą godną uwagi. Wystarczy popytać ludzi... większość chodzi/chodziło włąśnie tam...

Gość gość
Jeśli chcesz jakąś dobra szkołę która szybko i poprawnie nauczy cię języków obcych, polecam tę http://leader.edu.pl/ . mi bardzo pomogła, miałam wielkie braki a wybierałam się z chłopakiem zagranice. Gdyby nie ona, pewnie nie dała bym sobie w ogóle rady.