Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Master S

Nie mam dziewczyny z powodu niskiego wzrostu

Polecane posty

Gość Master S

Dzisiejsze dziewczyny sa straszne - chca tylko wysokich, a z moimi 178 niestety nic nie wskoram

Gość moje trzy śmierdzące grosze
phi.. 178 to wcale nie tak mało. sam sobie wkręcasz jakieś farmazony. zresztą mylisz się myśląc, że mamy obsesję na punkcie wzrostu , nie wspominając już o tym, że niektóre z nas wolą niższych lub średnich.widocznie powód musi być inny. Może kompleksy?

Gość No tak..
ale kwassss

164 o jezuńciu :D no tutaj to już rzeczywiście jest problem :D

Gość mój ma tyle samo
i jest zajebisty nie jest za niski, a mialam takiego co miał 184 i byl za wysoki:)

najlepszy wzrost to 172-180

a ja wygrałem życie ---> masz akuratni wzrost :) możesz zacząć wymyślać inne powody, dla których nie masz lachona, bo ten odpada na pewno ;P

a ja wygralem zycie - jest dla ciebie wyjscie - mozesz mi buty czyscic - zawsze jakas fucha

Gość procesor UMCS
faktycznie, brakuje ci 2 cm :( Masz pecha, ze kobiety maja miarki w oczach z dokladnoscia co do 1 cm

"możesz zacząć wymyślać inne powody" a ile? "mozesz mi buty czyscic - zawsze jakas fucha" jak dobra stawka za godzinę, elastyczny czas pracy, bogaty pakiet socjalny, zerow wymagań co do kandydatów, zapewnione środki czystości... to mogę się zastanowić :classic_cool:

ja mam 168 cm więc od biedy 170 też mógłby być :D ale gdyby miał 169,9999 a był kochający dobry inteligentny itd, to nie odrzuciłabym :D

to już zależy od inwencji twórczej" no to spróbujemy: 1. brzydki wygląd, 2. kiepski styl, 3. brak gustu, 4. nieśmiałość, 5. małomówność, 6. brak zainteresowań, 7. unikanie ryzyka, 8. aktualny brak pracy, 9. kiepskie perspektywy na sensowną pracę w przyszłości, 10. stałe konto na kafeterii, 11. brak przyjaciół, 12. nie umie tańczyć, 13. i pewnie nigdy się nie nauczy, 14. nie imprezuje, 15. nudny tryb życia, 16. ogólny brak życia towarzyskiego, 17. brak doświadczeń z przeszłości, 18. co za tym idzie ograniczony rozwój osobowości, 19. brak prawa jazdy, 20. brak samochodu, 21. brak wiedzy na wiele tematów, 22. brak doświadczenia w tworzeniu relacji, 23. niezbyt fascynujący rozmówca, 24. nie przejawianie specjalnej inicjatywy, 25. introwertyczny charakter, 26. nie wiedzący czego tak naprawdę chciał by od życia, 27. zablokowany emocjonalnie, 28. marnowanie czasu, 29. niski poziom kreatywności, 30. ogólna nijakość.

a ja wygrałem życie ---> j chyba trzeba na początek poprzestawiać sobie w główce, nabrać pewności siebie, bo tak jak my postrzegamy samych siebie, tak inni nas widzą. więc jak twierdzisz, że jesteś nudny, to kobiety też Cię tak odbierają. a jak mówisz, że nie masz zainteresowań, jesteś nijaki, itd. wszystko na Twoje życzenie ;) rzeczywiście, kobiety lubią facetów z pasją :)

Cennik - nie, ale mam swoje potrzeby. Za Audi TT pozwolilabym Ci wymasowac moje ladne stopki

madziuska--> moja imienniczko zgadzam się, precz z karakanami:D ja sama jestem wysoka i tylko wysocy mi się podobają (ewentualnie!:p), bo nie oglądam się za facetami, tylko na odwrót:D:classic_cool: Facet musi miec od 185 do 2m:p:classic_cool: