Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrobelekelemeleeek

stracilam nadzieje

Polecane posty

Gość wrobelekelemeleeek

na milosc, radosc, szczescie w zyciu, nie mam oparcia w nikim, kazdy traktuje mnie jak sluzaca, rodzina mala, zero uczuc wsparcia, znajomych brak, bo zrobilam sie strrrrrraszna domatorka, kolezanki powychodzily za maz, na ulicy same pary, mlode sliczne laski, a ja co... :O koszmarnie mi ostatnio :(

Gość wrobelekelemeleeek
to co mam robic, nie umiem rozmawiac z lludzmi, kwurzaja mnie :( rzadko komu ufam, wszedzie plotki... ie cieprie tego

nie wszyscy są tacy sami przecież :) masz prawo wyboru :) dobrze że nie ufasz od razu, to powinno rzyjść z czasem, tylko trzeba dać sobie szansę 🌻

Gość wrobelekelemeleeek
nie mam sil do zycia :O

Gość wrobelekelemeleeek
na stukanie w klawiature, ale zaraz zmykam, ogolenie udaje na zewnatzr ze jest w miare ok, a w srodku :O

stukasz w klawiaturę a później się denerwujesz, że nic innego nie robisz? :) Zrób cos wkońcu dla siebie- idź do fryzjera, kosmetyczki, na zakupy- zmień coś w swoim życiu :) zacznij ćwiczyć, chociażby biegać; możesz zapisać się do klubu fitness, to świetny sposób na poznanie kogoś nowego. Nie dość że będziesz fajnie i przyjemnie spędzać czas, to jeszcze kogoś poznasz i popracujesz nad wyglądem- przecież do ważne, do dobrego samopoczucia. Wiem, że łatwo mówić :) ale ja trzymam kciuki :)

Gość wrobelekelemeleeek
dzieki, na fotness chodzilam, same babki prawie po 40stce...