Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bizonka kapryśna

CZY FACET KTÓRY SIE DO MNIE UŚMIECHA OZNACZA, ŻE...

Polecane posty

Gość Bizonka kapryśna

Znam jednego kolesia tylko z widzenia. Uśmiecha się do mnie, np jak przychodzi cos zalatwic w urzędzie, a ja tam wlasnie pracuje. Usmiecha sie centralnie do mnie. Hmmm najciekawsze jest to, ze podoba mi sie jak diabli. Co moze oznaczac taki usmiech, jakie są opcje ?

Gość wrobelekelemeleeek
niestety jest tylko mily :O sprawdzone :(

Gość prawdopodobnie
masz resztki jedzenia na ustach albo czerwony pryszcz na nosie :)

Gość sDN
jest po prostu mily!!!w urzedzie malo jest osob ktore sie usmiechaja!Zwlaszcza te osoby sktore te pracuja wygladaja jakby za kare siedzialy

Gość Bizonka kapryśna
Ale on załatwia sprawe w innym okienku, bo moja kolezanka jest od czegos innego. A jak tylko wchodzi do pomieszczenia w ktorym jestesmy to sie usmiecha do mnie, juz chyba z 6 raz tak bylo.

Gość bbbllllęęęę
nie ma zadnych opcji....pewnie po prostu sie usmiecha bo jest miły a ty juz wyobrazasz sobie nie wiadomo co :o

Gość Bizonka kapryśna
Miły? Ale przeciez jak wchodzi to tylko do mnie sie usmiecha szerokim usmiechem . niestety nigdy nie zagadał :(

Gość Bizonka kapryśna
No coz chyba musze o nim zapomniec, a juz mialam nadzieje, ze moze mu sie podobam z wygladu czy cos. Brzydka w koncu nie jestem . Ale moze ja powinnam zagadac do niego? Bo skoro sie usmiecha to na pewno milo odpowie a nie mnie spławi

Gość Bizonka kapryśna
ehhh... a wiecie, to jest tak, ze spodobał mi sie on wlasnie przez ten usmiech . Kiedy po raz pierwszy wszedl , usmiechnal sie szeroko i spojrzal na mnie tym wzrokiem. I wzieło mnie na amen !

Jaka laska. Skoro tak uważasz to po co się pytasz? Ludzie ci piszą, że nic to nie oznacza, a ty nie chcesz tego przyjąć do świadomości. To idź spać lepiej, a nie zawracasz dupę.

Gość Bizonka kapryśna
O holender ... :O