Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziuktaaaaa

heh chcialabym

Polecane posty

Gość mlodziuktaaaaa

Mam 19 lat- niedawno napisałam mature i wybieram sie na studia dzienne, mam tez chlopaka ktory pracuje w SG i bardzo mnie kocha... A teraz do sedna: marzy mi sie maz i przede wszystkim dzidzius... Taki mały szkrabek... Co Wy na to? To normalne?

Gość nie to nie jest normalne

Gość mlodziuktaaaaa
a dlaczego? Ty nie chcialabym miec swojego maluszka?

Gość nienormalne
dla damulek dla ktorych najwyzsza wartoscia jest znalezienie bogatego meza lub"kariera":pJestes normalna;)

Gość nie to nie jest normalne
ja juz mam, i wiem ze to cud ale tez ciezka praca. wybaw sie i daj sobie troche czasu, jestes mloda.

Gość mlodziuktaaaaa
tak jestem mloda, ale mam chlopaka ktory tzymałby nas ;) chcialabym dzieciaczka i jednoczesnie studia xD

a ja mysle ze to wcale nie jest nienormalne :) tez mam 19 lat i tak samo jak ty marze o dziecku :) licze na to ze w tym miesiacy @ sie nie pojawi :)

Gość tez tak mialam
udalo mi sie wytrzymac do 24 roku zycia :). Tylko pamietaj, ze dziecko to przede wszystkim ciezka praca i nie zawsze jest cudownie...

Gość mlodziuktaaaaa
widze nie jestem sama :) masz chlopaka? czym sie zajmujecie?? :)

tak mam chlopaka ponad rok, choc znamy sie juz dluuuzej :) ja sie dalej ucze i on tez, ale zarabia niezle wiec poradzilibysmy sobie z utrzymaniem dziecka :) tez chce isc na studia :) nie koniecznie odrazu:) studia przeciez mi nie uciekna :) rozmawialam z nim juz o dziecku, powiedzial ze jak bedzie to sie nic zlego nie stanie :) raz juz myslalam ze jestem w ciazy bo wpadke mialam widzialam jak sie mna opiekuje i mowi caly czas ze juz kocha te malenstwo choc nie bylo pewne czy rzeczywiscie jest... no ale okazalo sie jednak ze nie jestem.

zobaczymy co bedzie w tym miesiacu :) pewnie zachwile znajda sie takie ktore nas beda krytykowac no ale coz takie zycie

wiez ze dziecko to odpowiedzialnosc itd. Jestem przygotwana psychicznie na tak wielki krok :)

do autorki ja pragnelam dzidzi juz jakos w szkole średniej ale wiedziałam ze to jeszcze nie czas. Wytrzymalam tylko do 23 roczku :) to co piszesz nie jest nienormalne wrecz przeciwnei bardzo fajnie ze juz masz instykt macierzyński:) gorzej gdybys spodziewala sie dzidzi a jej nie chciala. Jesli kochacie sie z chłopakiem i stac was na utrzymanie dzidz to czemu by nie założyć rodziny:) gdybysmy w twoim wieku mieli warunki finansowe i mieszkaniowe tez pewnie juz dawno bylabym mamusią. No ale musiałam troszkę poczekac. Powodzenia