Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicollaus 99

czy facet po zmianie płci może normalnie uprawiac seks?

Polecane posty

Gość Nicollaus 99

przeciez nie ma pochwy więc to mu ( a raczej juz jej)nie sprawia bólu? oglądam BB5 i ten Niccolaus co był babką jest facetem a miał kobiete która była tez kiedyś facetem

Gość Nicollaus 99
to nie wies zjak kto jest? ucinają fajfusa ale cipki i tak nie ma tylko rozcinają szpare, ale pochwy normalnej to nie ma, a z kolei ten Nicollaus był babka a teraz ma fajfusa ( na pompke) która się pompuje automatycznie jak nim rusza kurde ja nie wiedzialąm że takie coś wogóle istnieje dopóki BB nie oglądalam ale jak on cokolwiek czuje? przeciez sam mu nie staje jak jest na pompke bez sensu

Gość tak szczerze
ogladalam program..teraz sa juz takie operacje,ze biora ci 1 nerw z reki i wsadzaja co tego czegos,z czego formuja penisa...i wiadomo,za odczucia erotyczne odpowiedzialny jest mozg,wiec po czasie mozg czai,ze teraz to jest penis i tam ma byc przyjemnie...i rzeczywiscie cos czujesz

Gość o jaaaaaaa
no tak mózg jest odpowiedzialny ale wogóle to dla mnie jakaś maskaka dobzre że ja się taka nie urodziłam

Gość gsgsgsgs
moze spokojnie uprawiac a z zołedzia robia łechtaczke i masz wypasiona cipke z łechtaczka i wargami to nie te czasy co kiedys ze tylko dziorke robili :P

Gość dbsdabhjadsbcajhd
Ja kiedyś taki program dokumentalny oglądałam o tym i tam mówili, że faceta na kobietę można przerobić na 2 sposoby ;): 1. Zrobić mu cipkę tylko tak jakby na zewnątrz niech ma ;) 2. Zrobić mu cipkę z dziurką - wtedy może nawet współżyć z facetem. Z tego co pamiętam to się nazywa waginoplastyka i można to robić w ten sposób: obcinają jajka, część ptaka, to co zostało z ptaka dzielą na połowy i formują z tego wargi sromowe. Robią też dziurkę ;) Tyle pamiętam z ogółów. Innym razem gdzieś czytałam trochę inny, bardziej szczegółowy opis tego. Była mowa o robieniu warg sromowych większych ale i mniejszych (nie wiem czy nie z moszny), łechtaczki. Ale nie pamiętam szczegółów. W tym wypadku więcej się chyba zostawiało i przerabiało na kobieco-podobne narządy ;)

Gość anmndd
waginoplastka :) jebbbnij sie w łeb.

Gość malygrubasss
Bardzo Boli X5

to się nazywa waginoplastyka.czyli formowanie pochwy.:P no i gdzie te programy można było obejrzeć? część ptaka:D