Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezorgazmowa

ORGAZM!!help

Polecane posty

Gość ...---...
nie wiem jak to inni widza ale odkrylem ze nasada penisa tj miejsce miedzy brzuchem a penisem moze grac duza role to jest to miejsce ktorym udeza sie w lechtaczke ....... silne pchniecia w okolo 2-3 sekundowym odstepie sa moja metoda ...... nie zawsze w jednakowym odstepie czasowym te pchniecia ...... patrze w oczy i kiedy widze zdziwienie w oczach... "uderzam" i znowu czekam troszeczke ale to jakos intuitywnie u mnie funkcjonuje ...... po paru minutach obracam panne na brzuch i wchodze z nia nie rozwierajac jej ud znaczy ...moje nogi na zewnatrz..... rownie czesto i silnie jak przodem ....pod koniec troszke szybciej..... aaa i jeszcze cos. wciskam twarz delikatnie w poduszke by spowodowac lekkie trudnosci w oddychaniu ..... oczywiscie niezbyt mocno tak zeby partnerka w razie potrzeby sama mogla skrecajac glowe zaczerpnac powietrza..... i juz u mnie to wystarcza by panna doszla ....

Gość barabababababa
po prostu na 2forach podwojna hehe Nie mysl tyle tylko daj sie poniesc emocji fantazji, pewno 1 bedziesz miala w wieku 30 he albo wez se dojrzalego starszego kolesia co juz wie co i jak

Gość bezorgazmowa
34 letni facet mnie nie doprowadzil..to jak starszego mam wziazc?to ze mna jest raczej nie tak..

Gość ...---...
tu nie o wiek chodzi a o doswiadczenie ...badz dopasowanie ..... albo dostaniesz faceta ktory cos z toba potrafi zrobic albo musisz szukac kogos z duza fujarka ....... to taki uniwersalny sposobna rozbudzenie..... aten 34 letni tez nie wszystko musi najlepiej wiedziec..... moze trafilas na jakiegos zieloniutkiego .....

Gość bezorgazmowa
nawet nie wiem czy dobrze udaje..skoro nigdy nie mialam..;)no ale..musze go jakos wkoncu osiagnac..chce znac ten stan

Gość barabababababa
ponoc mało kobiet ma orgazm tak szybko w tak młodym wieku Duzo musi na to troszke poczekac Myśle ze zostaje ci poprostu pogadac z facetem i pocwiczyc Praktyka czyni mistrza Albo nie spotkalas jeszcze faceta ktory by cie zadowolil w ten sposob, albo moze za duzo otym myslisz i za bardzo tego pragniesz A to czego najbardziej pragniemy.............. no wiec wlasnie Pewno sie to stanie w nieoczekiwanym momencie i cie zaskoczy taki suprise!!!!!!!!!! hehe

Gość ...---...
tak jak myslalem prowokacja moderni......echhhhh

Gość bezorgazmowa
to nie jest prowokacja...poprostu chce zasiegnac opini nie tylko z jednego zrodla..

Gość bezorgazmowa
chyba pojde spac..

Ja sama się bez problemu doprowadzałam do orgazmu. Niedawno rozpoczęłam współżycie i nic... Wystarczyły 2 tygodnie intensywnej nauki :P i już za każdym razem mam :) ale tylko na jeźdźca... Z resztą mój facet o to bardzo dba i cieszy się jak dziecko kiedy mam orgazm :D:D:D

Gość bezorgazmowa
czekolada a jak ty sama sie doprowadzalaS?

Gość qwazi
proponuje ten adresik sexshop.com.pl tam kup sobie wibrator i przestań kadzić o tym że dojść nie możesz pierdolenie zawsze można tylko trzeba chcieć... rusz troszkę paluszkami, rączką lub weź złap coś co możesz włożyć między nogi i pchaj dotąd aż dojdziesz...

> Przykro mi ale musze byc szczery w tej sytuacji .. Jak tak jest to jestes prawdziwie oziebla .. Nie zawracaj facetom gitary albo znajdz sobie takiego ktory sie kobietami nie interesuje a chce miec rodzine ...

cytata mi nie wyszedl .. to bylo w nawiazaniu do twojego pierwszego postu , ze nawet samej ci sie nie chce ...

Gość bezorgazmowa
oziebla?hmm..nie..to nie to..tyle ze jezeli ja facetowi daje orgazm chcialabym tego samego..tyle ze orgazm u faceta to rzecz wrodzona a u kobiet nabyta

Gość bezorgazmowa
samej mi sie nie chce bo niecierpliwa chyba jestem..

niecierpliwa ? sorry ale to nie ma sensu w tym kontekscie ... jak cos ci sprawia przyjemnosc to to robisz...

Gość bezorgazmowa
robie..ale glownie chyba po to zeby wkoncu go osiagnac..moze powinnam zmienic nastawienie?

Gość bezorgazmowa
zreszta podczas sexu z partnerem mysle glownie o jego przyjemnoscia nie o swojej..tak jakbym tylko nauczyla sie dawac a nie brac

ja tez dlugo czekalam na orgazm... nawet podczas minetki nie umialam dojsc. myslalam ze wystarczy lezzec i facet wszystko za mnie zrobi. otoz nie u mnie to tak nie dziala. najlepszy orgazm mam kiedy on lize mi lechatczke delikatnie ale w konkretnym miejscu i jednoczesnie wklada mi 2 palce ale nimi nie rusza i lize. ja wtedy pulsacyjnie napinam miesnie pochwy i napręzam uda, tak ze az mi sie nogi prostują heheh.. wtedy kilka dosłownie takich napięć miesni i czuje jak ciepłeko spływa w dół i wtedy cialem trzepie

Robilam tak jak było już na innym topiku, kładłam coś pod siebie i ocierałam, tak w górę i w dół w rytmie jakim chciałam (ręką szybko się męczę :p). Na początku jak kochałam się z moim facetem, bolało - wiadomo pierwszy raz, później było lepiej, ale mimo wszystko czułam się zawiedziona, bo nie dochodziłam... Miałam nawet takie myśli - co wszyscy widzą w tym seksie, to nic szczególnego... :D Teraz zmieniam zdanie - jest wspaniale!! Musisz poznać reakcje swojego ciała, kiedy będziesz baaardzo pobudzona, usiądź na nim i ujeżdzaj, tak żebyś ocierała się o Niego łechtaczką i sama ustalaj rytm, ale nie myśl o tym zbyt intensywnie - to przeszkadza. Mój facet tak bardzo chciał, żebym miała orgazm, że powiedział: Kochanie, rób ze mną co chcesz :P i tak też zrobiłam :D Skoro Twój tak bardzo się stara, żeby Cię zaspokoić - w końcu się uda. Dodam, że nie jestem jakąś małolatą. Straciłam cnotę w wieku 24 lat, chociaż okazji miałam wiele, ale nie żałuję, że zrobiłam właśnie z Nim. Teraz mogę to robić non-stop :P:P:P A mój facet mówi, że jestem bogini sexu :D Nie wiem czy mówi prawdę, ale to mnie bardzo nakręca :D

Gość bezorgazmowa
moj tez mi mowi ze jestem cudowna lozku..tyle ze to on ma orgazm za orgazmem a ja udaje..

czekoladowa rozkosz - o jak ja bym chciała to robić tak jak Ty... a ja tego chyba nienawidzę ;(

Gość ...---...
dalej ciagniecie ta prowokejsznnn.....:o

Najlepiej bedzie jak przestaniesz udawać, bo facet, zachecony tym, ze jest ci dobrze, postępuje tak samo zamiast próbować dac ci przyjemność...

Gość bezorgazmowa
juz powiedzoialam to jest ludzi problem..a nie prowokacja...