Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayorka

plamienie?czy powinam sie bać?

Polecane posty

Gość mayorka

Witajcie, mam nadzieje że ktoś jeszcze jest na forum. Ostatni okres mialam 22.04. wg. obliczeń dni płodnych wypadły od ok. 5-13.05. średnio miałam 32 dniowy cykl. średnio gdyż mam nieregularne miesiączki.(ostatnio okres miałam w styczniu, lutym i dopiero w kwietniu). współżyłam z partnerem 11.05 tak na całego;) i do tego zauważyłam dziwny śluz tzn. taki biały jak białko jajka kurzego. 23.05 czekałam na okres ale zaczely sie plamienia takie brązowe, 24.05 również, natomiast dzis tj.25.05 do południa było plamienie brązowawe a póżniej pojawiło się delikatne krwawienie o bardzo jasnym kolorze krwi. czy możliwe aby to była ciąża (ucieszyłabym się) czy poronienie?

moze idz do lekarza albo zrob test. ja mialam na poczatku ciazy brazowe upławy a nawet plamilam krwia ale tylko raz i bardzo malutko.

Gość mayorka
dzięki ze sie odezwałąś...tyle dziwnych rzeczy sie naczytalam ze nie moge zasnac...do lekarza na pewno sie udam ale...tak sobie mysle że skoro mial nadejsc teraz okres a jest plamienie i delikatne krwawienie to może coś jest?

no moze akurat dzidzia juz jest:) daj znac po wizycie czy jest bobo:) nie denermuj sie tylko wyspij wiem ze łatwo sie mówi no ale i tak w tej chwili nic nie poradzisz. Sama pewnei bym tez nie spala:)