Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamami

DZIEŃ MATKI ! jak obchodzicie ?

Polecane posty

Gość mamamami

❤️ Z okazji DNIA MATKI życzę wszystkim mamusiom spełnienia najskrytszych marzeń, wiele radości, uśmiechu, szczęścia, udanych wakacji..... i tego czego same sobie życzycie :D Mama sobie też tego życzę 🌼 🌼 🌼 jak spędzicie ten dzień? mnie obchody czekają u córki w przedszkolu, a w domu pizza i lody z bitą śmietaną :)

Gość zamierzam isc do mamy
i zlozyc jej zyczenia z tej okazji ;)

dziękuje za życzonka :o).napewno dostane od Ewelki róże i merci na Dzień Mamy,POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE

ja również składam wszystkim mamą życzenia w ten Nasz dzień. Dzien matek, żon i sprzataczek jak to nazwal jeden z portali :D:D:D A jak go obchodzę? W najlepszy na swiecie sposob :D jak tylko moje pierwsze szczeście wstanie to idziemy na huśtawkę :D A popoluidniu wybieramy sie calą rodzinką pooglądac na USG co tam slychać u księciunia :D:D:D Milego dnia dla wszystkich mam 🌼

Ja już niestety nie obchodze dnia Matki. Mogę pójść conajwyżej zapalić świeczkę. Ale jako przyszła mama mam dziś USG połówkowe więc jeśli wszystko będzie ok to będę mieć najpiękniejszy z możliwych prezentów -pleć bobasa.

Gość kto się jeszcze wypowie
:D :D :D

ide na występy do przedszkola do moich łobuzów. Biorę garść chusteczek:)

Moj Bobas czteromiesieczny usmiechnal sie do mnie szczerym glebokim usmiechem-najlepszy prezent:)

Gość gość
ja mojej mamusi zamówiłam sukienkę i szpilki z renee, do tego dostałam za 2 grosze dwie bransoletki, jedna dam mamie druga tesciowej :)