Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokjona123

Mercilon, a krwawienia

Polecane posty

Gość Zaniepokjona123

Witam. Mam taki problem. Przez prawie rok brałam tabletki cyprest i w sumie nic mi po nich nie było do czasu. W ostatnim miesiącu zaczął mnie bolec brzuch i ogólnie czułam się fatalnie. Zmieniłam lekarza i okazało się, że cyprest jest dla mnie za silny i zmienił mina mercilon. Niestety podczas brania mercilonu na początku plamiłam podczas współżycia,a gdy po kilku dniach przeszło, to teraz zostało mi jeszcze 6 tabletek , a ja krwawię tak jakbym miała okres. Nie wiem czy to normalne przy tych tabletkach? Aha to jest moje pierwsze opakowanie mercilonu. Z góry dziękuje za szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Gość Zaniepokjona123
Nikt nie pomoże??

Gość Zaniepokjona123
przypominam

Gość janina_z_konina
Witam, z tego co wiem to w pierwszych miesiacach brania jakichkolwiek tabletek antykoncepcyjnych moze wystepowac krwawienie, ale nie mam pojecia do jakiego stopnia obfitosci nie powinno byc ono niepokojace. Jak zazywalam Mercilon to tylko w pierwszym cyklu mialam krwawienie podczas brania tabletek, ale nie bylo ono takie jak moje "normalne" miesiaczki(raczej takie plamienie to bylo). Pozniej juz bylo ok, czyli bez dodatkowych krwawien. Pozdrawiam

Gość Zaniepokjona123
Dziekuję za odpowiedź. Uspokoiłaś mnie trochę. W sumie to nie jest duże krwawienie, ale trwa już od poniedziałku. Mam nadzieję, że podczas drugiego opakowania sytuacja się nie powtórzy.