Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten tego ten

Blender

Polecane posty

Mam i polecam. Z tym że to jest ten z mocniejszym silnikiem - ja mam ze słabszym (juz jeden zresztą spaliłam :P bo niestety nie ma nic takiego jak wyłącznik termiczny, a obudowa nagrzewa się z opóźnieniem :( ) Nowy słabszy bez zestawu przyrządów kosztuje 75zł więc znośnie nawet, a niestety końcówki nie są kompatybilne, bo inaczej kupiłabym sobie właśnie taki jak ty wypatrzyłaś.

Gość ten tego ten
:) Dziękuję za odpowiedź, ja właśnie chcę ten mocniejszy, brałam też pod uwagę ten zestaw z kruszarką do lodu http://www.skapiec.pl/site/cat/352/comp/112768 ale chyba lepsza i bardziej praktyczna jest ta miska z nożami do plasterkowania i siekania

ta miska z nożykami jest super - w 30 sekund masz np. posiekaną marchewkę na surówkę, czy cebulę, kapustę, cokolwiek lodu nie kruszę, więc nie rozpatrywałam nawet takiej wersji polecam blender Brauna z mocnym silnikiem :)

zerknęłam na zdjęcie - mam też 600W ale mniej tych bajerów i zapłaciłam ok. 160 zł a nie trzysta! Trzepaczka jest w mikserze, podwójna, więc ta byłaby mi nieużyteczna, te podwójne noże... plasterkowanie to chyba też.... mi wystarczają te noże siekające mam podobny do tego http://www.agito.pl/blendery/braun_mr_6550_mca.1150.329129.html tylko bez trzepaczki i z plastikową końcówką miksującą

zdecydowanie liderem w blenderach jest u nas Braun i wszyscy chyba zgodnie polecimy markę. ja mam Braun MR 4050 RHC, kupowany.. ok 3-4 lata temu. zakup trwały, praktyczny, żadnych problemów - jeszcze się nie zepsuł ;) widzę, że najnowsze modele to ferrari przy moim 'maluszku'. ale i tak jestem zadowolona z zakupu :D

Gość ten tego ten
Ja bardzo mało miejsca w kuchni więc chce aby on był jak najbardziej funkcjonalny, w tej chwili nie mam żadnego robota, oprócz zwykłego miksera, dlatego zależy mi na tych ostrzach do plasterkowania bo tarki ręcznej nie znoszę Początkowo myślałam o Moulinexsie, a i ma to być prezent od teściowej więc mogę sobie zaszaleć z ceną :P

Gość ten tego ten
I urwałam zdanie w środku Podobał mi się Moulinex ale znalazłam negatywne opinie i był droższy od tego Brauna ok 100zł

Jestem fanką tych blenderów Brauna:)

Gość kamdans
nooo

A ja jestem fanką marki bosh. Moim zdaniem jest to jedna z najlepszych firm, które produkują sprzęt do domu;) A poza tym wyparzyłam sobie blender, który jest kolorowy:) Bardzo mi się podoba a co wy o nim sądzicie?? http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?filter_0=BOSCH&filter_5091=&filter_5101=&filter_5089=&filter_5094=&submit.x=45&submit.y=12&id=68&filter_set=true&pagina=10&s=¶ms_where_posted=0∏=81970 ;)

Gość RudaHera
Lepiej sobie wejdź na magiczną planetę - tam mają bardzo duży wybór blenderów i w ogóle sprzętu agd / rtv. Także zobacz sobie tam. Ja tam kupowałam sprzęt do swojej kuchni i jestem bardzo zadowolona. Sprzęt działa do dnia dzisiejszego.

Podany przez ciebie blender jest świetny. tez mam brauna ale inny model. Brauny dobrze się sprawdzają w szczególności w miksowaniu i ubijaniu. Dzieki niemu zrobiłam i nadal robie wiele pysznych koktajli, nawet zimą :) 6550 jest do kupienia w electro w pełnym zestawie za neicałe 200zł. To tak gdybyś miała wątpliwości gdzie kupić.

Gość gość
No, Braun the best