Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strange men

guzki w mosznie

Polecane posty

Gość Strange men

Moi drodzy może orientujecie się od czego mogą powstawać takie dziwne guzki wielkości koralika w mosznie? Od jakiegoś roku odczuwam silny ból w podbrzuszu i jądrach, noi niedawno pojawiły się guzki...mam 24 lata. Byłem u urologa, który stwierdził, że jest to przepuklina i skierował mnie do chirurga...ten z kolei stwierdził, że przepukliny nie ma a urolog ma nie po kolei w głowie...miałem robione usg, badania moczu, krwi...wszystko ok, a boli jak diabli...szczególnie kiedy zmarznę...Od tygodnia znowu odczuwam taki tępy ból i pojawiły się problemy z erekcją :/ Załamka...współżyję od 3 lat z moją narzeczoną, swego czasu cierpiała na powracającą grzybicę pochwy, leczyła sie i jest zdrowa...ja też przyjmowałem leki, ale zdarzało nam sie kochać bez gumki...czy moje problemy mogą być związane z tą infekcją? W tym tygodniu wybieram się kolejny raz o lekarza, ale już tracę nadzieję...:( Jeśli coś wiedzie na temat tej dolegliwości, co to może być, jak leczyć i gdzie się udać-proszę o porady

Gość strange men
upupup

Gość Strange men
pomoże ktoś?

Gość powiem tak
zamiast chodzic po szarlatanach idz do prywatnego. moj kolega tez odkryl takie guzki. spedzil 1,5 miesiaca w szpitalu onkologicznym, potem raz na 3 mce chyba bral chemie. nie chce cie straszyc, ale sprawa wyglada powaznie. infekcja dziewczyny nie ma nic do rzeczy skoro i ty brales leki. nie wiem ile masz lat, ale moj kumpel w wieku 24 lat zwierzyl sie z tego problemu mamie i to byla madra decyzja. kobieta od razu wiedziala co robic no i on mial super wsparcie. zycze zdrowka pa

Gość powiem tak
sorki, masz 24 lata, przeczytalam i w odp mi umknelo... wybacz!