Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saga2006

plamienie i bóle po seksie - nadżerka?

Polecane posty

Parę dni temu rozpoczęliśmy z chłopakiem współżycie. To był mój pierwszy raz, trochę krwawiłam, później było ok, a teraz mam jakieś dziwne plamienie [żółtawa wydzielina], boli mnie w dole brzucha i w krzyżu. Czy to jest nadżerka czy to po prostu jakieś \"pozostalosci\" po blonie? Jestem tydzien przed okresem, moze to przez to? Wiem, ze musze isc do lekarza, ale najpierw chce sie zorientowac co moze byc grane... Pomozcie.

Gość jak masz plamienie
i to żółte to duża szansa że koleś zaraził Cię grzybicą upławy nie pojawiają się znikąd, więc albo zakażenie bakteryjne albo grzybica, idz do gina bo samo sie nie wyleczy, na to potrzebne są globulki lub lek doustny np i jeśli faktycznie zaraziłaś sie od faceta to on też musi się leczyc bo nawet jeśłi objawy u Ciebie ustąpią to jak będziecie sie kochac to on znów Cię zarazi no i oczywiście zero seksu podczas leczenia, ale to chyba oczywiste

Gość CZEKAJ DO OKRESU

Gość CZEKAJ DO OKRESU
wÓWCZAS WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI!!!!!!!!!!!!!!!

Ale co sie wyjasni podczas okresu? Jak on mogl mnie zarazic? W gumce? A poza tym zmiany grzybiczne juz kiedys mialam, to nie jest chyba to samo...

Gość PAULA-INKA
dostaniesz okres to po okresiejeżeli nadal będą plamienia to wówczas jest coś nie tak!!!A TE PLAMY PO PIERWSZYM RAZIE SĄ NORMALNE !!!I NIKT CIĘ NICZYM NIE ZARAZIŁ!!!ALE TY JESTEŚ NAIWNA!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie jestem naiwna, poddalam pod watpliwosc po prostu to, co ktos wyzej napisal. I to naturalne, ze jak we mnie wchodzi to jeszcze boli? I czy zwlekanie z ginem nie zaszkodzi?

Gość bellergot
wybierz sie do ginekologa po okresie:)

Gość po okresie czesto znikaja
rozne dolegliwosci ;) Jak to nie zniknie wtedy bedziesz sie martwic ;)

a dalas sobie troszke czasu po pierwszym razie na tzw. dojscie do siebie i wygojenie? wstrzymajcie sie chwilke zebys spokojnie doszla do siebie i nie odczuwala bolu i dyskomfortu :)

W sumie to nie dałam...;] Ale teraz będzie kilkanaście dni przerwy, więc...:) Ale to gina i tak pójdę, nawet jeśli to zniknie, trzeba skontrolować sprawę. Mam jeszcze jedno pytanie: czy ginekolog powinien badac piersi na kazdej wizycie, czy trzeba o to poprosic lub umowic sie na specjalne, mamograficzne badanie?

Gość to całkiem normalne

Gość ehh ludzie
Co do ginekologów to trzeba nimi walnąc o ściane zeby to zrobili, czyt zbadali piersi. NIe jest konieczna mammografia jesli jestes młoda dziewczyną. Niech ci poprostu zbada recznie , tylko sie upomnij. Co do dolegliwosci - nie znikają po okresie, po prostu objawy ustępują na jakis czas, ale krew miesieczna nie ma własciwości leczniczych - chora jestes nadal. zreszta pewnie i tak wrocą. Mogłaś zostać uszkodzona na skutek pierwszego współżycia, ale upławy zapewniam cie nie są tego wynikiem. . W prezerwatywie ciezko sie zarazic, ALE. Jesli dotykał penisa po czym wsadził ci paluszek to juz co innego. Przy grzybicy owszem jest ból przy stosunku. To ścierwo rozprzestrzenia sie jak strus pędziwiatr. Ale nie ma co spekulowac. Czemu ty dziewczyno nie pójdziesz do lekarza?