Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonora5372637

Faceci spod Ryb-jacy są?

Polecane posty

Gość Eleonora5372637

Ma ktoś jakieś doświadczenia z panem spod Ryb? Jaki to człowiek,jak z nim postępować,czy potrafi dochować wierności w związku? To pytanie jest skierowane przede wszystkim do zwolenników astrologii:-)

Gość jezuuuuuuuuuuuuuu
skąd sie urwałas debilko/? myslisz ze znak zodiaku świadczy o człowieku? żenada

Gość władzia z opola
z własnego doswiadczenia powiem tak: wrażliwy, zagubiony, potrzebuje silnej babki , niezdecydowany uczynny, zamyślony trzeba go trzymac na krótkiej smyczy , bo inna kobierta może go zabrac znam sporo facetów ryb

Gość Marcheweczka laleczka
Moj facet to Rybka i w dodatku bardzo kochana rybenka z niego! jesli chodzi o wiernosc to jestesmy juz ponad 5 lat i potrafil mi jej dochowac, ponadto jest uczynny, pracowity, towarzyski i chetnie pomaga innym... choc jest ryba to powinien w sumie bujac w oblokach a on jest raczej realista... takze niewiem czy tak do konca mozna wierzyc w te horoskopy.. chyba lepiej te wrozby traktowac z przymruzeniem oka heh pozdrawiam :-)

Gość Facet Ryba
Śliski typ z bladą cerą i ruchliwymi dłońmi, większość swojego wolnego czasu spędza na snuciu wykolejonych fantazji analnych z węgorzami w roli głównej. Lubiany wśród kobiet, głównie za przyczyną delikatnej, bladozielonej cery i nienaturalnie ciemnych, błyszczących oczu. Pasjonat LSD, hobbystycznie zajmuje się podglądaniem sąsiada i ukradkowym sikaniem do zlewu. 🖐️

Gość znam si ę na ludziach
Uległy, poddaje się woli kobiet. Nie każda kobieta toleruje zamianę ról w związku. Przez tą uległość nie dochowuje wierności, zwłaszcza gdy od czasu do czasu trafia na zdecydowane kobiety.

Gość leniwy brudas nudny

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D znak zodiaku świadczy tylko o tym że ktoś ma większe predyspozycje do pewnych cech charakteru i tylko tyle nie świadczy o człowieku spotyka się ryby pracowite i leniwe wierne i nie wierne itd. ja też jestem Rybką :D

:D:D:D spokój złośnico zapominasz że nikogo nie szukasz ja też a może tylko się tym zasłaniasz i ja też :(