Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllila

JAK DORPOWADZIC PAZNOKCIE DO NORMALNOSCI PO TIPSAHC help me

Polecane posty

Gość lllllila

???mam amsakrycznie zniszczone paznokcie po tipsach:( macie jakies sposoby aby je doprowadzic,w lipcu wyjezdzam za granice i chialabym zeby byly choziaz troszke odzywione:(

Gość upppssss
ja tez tak miałam. Moczyłam paznokcie w wodzie z cytryną ale kurcze za bardzo nie pomogło:(ale mozesz spróbować. Musisz poczekać niestety az odrosną chociaż wiesz ja po tipsach w ogole mam teraz takie miekkie paznokcie mimo tego że juz dawno odrosły:( Ładnie tipsy wygladaja ale później najlepiej robić cały czas bo inaczej masakra:( Acha ja jeszcze żeby zakryć te moje brzydactwa po tipsach po prostu je malowałam na jakiś ciemny kolor to też były wtedy twardsze i nie wyglądały tak źle:)

spróbuj smarować paznokcie olejkiem rycynowym 2 x dziennie ( do kupienia w aptece ok. 2 zł )

Poczekaj aż odrosną,innej rady nie ma.Przerabiałam ,nic nie pomogło.Teraz już są ok

Gość misiazyleta
Witam tak jak większośc dziewczyn mam problem z pazurkami.. tipsy zakladalam ciagle. dziwne ale mam taka plytke ze tipsy nawet zrobione u profesjonalistki trzymaja sie max miesiac;/ wiec kupilam sobie maszynke do tipsów i sama zaczelam je robic. paznokcie mi sie rozdwajaja i łamia. Naturalna plytke mam ładnego kształtu i kosmetyczki dziwia sie, ze robie tipsy, ale zapuszczenie paznkoci dla mnie to koszmar. kupilam odzywke z Golden Rose na wzrost paznokci, nie uwierzyccie ale paznokcie mam juz przynajmniej 3 mm w 5 dni nawet jestem zadowolona bo nie pilowalam ich a same ladn ie rosna teraz zakupilam odzywke po tipsach z Sally Hansen, wczoraj nalozylam 2 warstwy, jutro zmyje i znow naloze, mam nadzieje ze beda efekty bo zdania na forum sa podzielone. dam znac co i jak z moimi pazurkami. a poza tym to pod lakier zawsze nakladaj jakas odzywke, a pozniej lakier sciaraj zmywaczem bezacetonowy.. :)