Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensu brak

Seksualny pech na calej lini

Polecane posty

Gość sensu brak

Mam 40 lat i męża 14 lat starszego. Jest dobrym mezem i facetem w ogole, ale... ostatni czasy nie podnieca mnie i nie moge sie z nim kochac, bo zwyczajnie przestal mi sie podobac. To znaczy kochamy sie, nawet dosc czesto, ale rzadko kiedy mam zeby nie powiedziec wcale przyjemnosci obcowania z nim. No moze w czasie samego aktu, jak wyobrazam sobie kogos innego, to jest ta przyjemnosc, ale na sama mysl, ze bdziemy sie kochac to staje sie zimna. pech cial, ze ja jestem drobna i na ten swoj wiek jestem szczuplutka, zgrabna i mlodo wygladam, natomiast on wyglada nawet powazniej niz na swoje lata. A nastepny pech to taki, ze dla niego dzien bez seksu, to dzien stracony. Oczywiscie nie kochamy sie codziennie, ale ze 4 razy w tygodniu i to kilka razy. Acha on jest zadbanym facetem. Co robic dzewczyny.

Gość sensu brak
i co tylko zdrady pozostaly? ale mi nie brakuje seksu, tylko, ze ja bym z nim juz nie chciala

Gość sensu brak
Nie do konca o to chodzi, co mam zrobic, zeby nie chcial sie ze mna kochac?

Gość sensu brak
Warkocz nie zalamuj mnie

Gość nhgnjgj
to jest tzw. druga mlodosc ;-)

Gość sensu brak
kiedy mu przejdzie?

no cóż...skoro go pociągasz, to na pewno będzie chciał się kochać. Możesz tez mówić, że Cię głowa boli, czy coś w tym rodzaju... A Ty chcesz nadal sie kochać?

Gość mam 21 lat i podobaja mi sie
wlasnie faceci tuz po 30, ale jak pomysle o tym, ze jak ja bede miala 40 a on 55 lat bedzie wlasnie taki zgrzybialy to mi sie odechciewa, a jeszce jak czytam takie posty to utwierdzam sie w tym, ze lepiej sie powstrzymac

Gość gdfgfd
ale znudzil sie tobie czyj jak? moze urozmaiccie sobie jakos te wasze zycie ertotyczne

Gość mam 21 lat i podobaja mi sie
przestan sie golic:D

Gość sensu brak
niekoniecznie z nim tak, no ale nie myslalam nigdy o zdradzie.

Gość jhjh
no ale znudzil sie juz ...

Gość sensu brak
poprostu przestal mi sie podobac, zwlaszcza w lozku. Kiedys ta roznica w wygladzie byla nieznaczna. Zreszta moja mama mi zawsze mowila, ze kobiety szybciej sie starzeja, a tu zonk, kazdy mi daje conajwyzej 30 a ja mam 40, no i na tym to polega.

albo musisz się pogodzić z tym i udawać, że jest dobrze, albo sprobować z młodszym...Jeżeli Ciebie bardzo ciągnie do sexu to długo nie wytrzymasz...i upuścisz wodze fantazji... możesz napisać do mnie na gg?

Gość zalobnica
ja mam ten sam problem, tylko ze miedzy nami roznica 3 lat, ale do lozka z nim wogle mnie nie ciagnie! to jest prawie ze meczarnia :(

Ja cię nie załamuję, stwierdzam fakt ! Dziewczynie młodej imponuje facet duzo starszy, opiekunczy, powazny..ale nie zastanawia się co będzie gdy ona będzie miała lat 40 a on 54 A teraz czujesz się nieszczęsliwa ? Przyjmij to zgodnością !!!

Gość mikikiki
Najpierw radzę spojrzec do słownika ortograficznego. Potem jezeli piszesz,ze kochacie sie 4 razy w tyg.i to w tych dniach po kilka razy,to powinnas udac sie z mezem do seksuologa,bo jest nadwrazliwy seksualnei,bo w wieku Twojego męża męzczyzna nie ma ochoty aż na taki zbyt czesty seks,chyba,ze jest nadrwrazliwy lub ereotoman. A tak poza tym wiedziały gały co brały,a brały starszego o 14 lat męczyznę. I jeszcze jedno,czyzby Twoj maz był Twoim jedynym partnerem seksualnym w calym Twoim zyciu?

Gość sensu brak
a jaki ortograficzny błąd popełniłam? Nie wiem czy jest nadwrazliwy seksualnie, bo kiedys kochalismy sie codziennie, wiec teraz z mniejsza czestotliwoscia. Nie byl jedynym. Na gg? sama nie wiem, to nie jest tak chop siup.

Jak poczujesz potrzebę napisania to śmiało pisz...będę czekał...tu jest szybsza komunikacja...

Do normalny facet 28 - jeżeli nie potrafisz czytać z uwagą to napisałem - "jeżeli czujesz potrzebę" !!! A Ty przyszedłeś tu uczyć zasad ortografii?

Nie ucze ortografi , ale autorka dwa posty wczesniej napisała ze nie robi błędów ortograficznych, więc tylko jeden wytknąłem A ciebie widzę ciśnienie złapało :D