Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaa.a

...........POMóżCIE.............

Polecane posty

Gość zmartwionaaaa.a

Za kilka dni obchodzę 23 urodziny i mam takiego doła jak nigdy. Nie z powodu lat, ale z powodu sytuacji w jakiej jestem... Przez 3 lata byłam na dziennych studiach, teraz jestem na zaocznych (kończę 4 rok) i pracuję na cały etat. Praca nie jest zła, bo za biurkiem, ale nie mam tu żadnych znajomych (tylko 3 szefów- mężczyzn) palących w biurze gdzie siedzimy po kilka paczek dziennie. Na początku mi to oraz b. zimno w pracy nie przeszkadzało aż tak, ale teraz już jestem jak kret.... zimno, ciemno i śmierdzi... Dodatkowo na studiach zaczął się zapie*** i np. w najblizszą sobotę i nd mam kilka egzaminow. Dodatkowo z chłopakiem co 2-3 miesiące zmieniamy mieszkania bo ciągle jest cos nie tak. Jak wynajmowalismy z obcymi (studentami) to były jazdy, nie dogadywaliśmy się. Teraz chemy mieszkac sami a z kasą za taki wynajem wyjdzie tyle, ze mi zostanie z wypłaty 100 zł na życie / miesiąc (zarabiam 1200 ale sama płace za czesne 500 zł/mies). W dodatku nowe lokum mozemy miec ok.6 czerwca a wlascicielka obecnego kazała nam się wyprowadzic do 1go i nie mamy gdzie się podziac :O Nie wiem co się ze mną stało, ale przez to wszystko chyba wpadłam w depresję.... :( Nic mnie nie cieszy, po prostu 0. Dodatkowo jestem strasznie nerwowa i teraz od prawie już roku ten stres mnie nie opuszcza.... Nie wiem jak sobie pomóc... Moze jakis deprim by mi pomógł? Ja pragnę tylko spokoju....................

Gość przemęczona jesteś
a z szefami powinnaś pogadac bo nie mają prawa palic w pracy wiem ze trudno byc asertywnym, ale jeśli zachorujesz na raka płuc to szefowie nie będą Cię leczyc ani płacic za Twoje leczenie przepisy są takie a nie inne i należy je respektowac zawsze mozesz żartem powiedziec że jest piękna pogoda i "aż żal palic w środku a nie na dworze" może to do nich dotrze i zaczną szanowac twoje prawo do oddzychania świeżym powietrzem

Gość zmartwionaaaa.a
Ja też czasem zapalę, i na rozmowie mnie o to pytali czy nie bedzie mi przeszkadzac jak oni będą... powiedzialam, ze nie bo co innego miałam powiedziec skoro to była moja szansa na 1 pracę na cały etat?... To są moi szefowie i ich biuro, nie mogę im zabronić palić.. Nie wiem co mam zrobić się pozbierać... codziennie dochodzą nowe złe wiadomości, już nie wytrzymuje psychicznie.... Kiedyś byłam cieszącą się życiem dbającą o siebie dziewczyną... teraz nie mam nawet czasu i siły by pomalować sobie paznokcie :( Jestem załamana problemami ktore nieprzerwanie trwają już prawie rok.... W chłopaku mam oparcie, bardzo się kochamy ale tkwimy w tych problemach razem... :(

Gość zmartwionaaaa.a
Wiecie jak wygląda mój dzień? Wstaję nieprzytomna do pracy w zimnym mieszkaniu. Pracuję 8h w ziemnym, ciemnym, zadymionym pomieszczeniu. Wracam do zimnego mieszkania. Jem obiad. Jak mam siłę sprzątam. Potem do 19:30 uczę się. Nastepnie idę się kąpać, ogladam jakis film lub się dalej ucze. Idę spać.