Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Wielka ankieta kafeteryjna.

Polecane posty

Czy jeżeli poznalibyście dziewczynę, czy raczej starą babę, która byłaby: tłusta, zaniedbana, płaska, marudna, szpetna, wiedźmowata, gadatliwa, niechlujna, zdziwaczała, uznalibyście ją za dobrą partię? Czy to dobra kandydatka do poważnego związku?:classic_cool:

Gość vvvvv
a bardzo tłusta?

Gość PSedłonim
Wiesz co? Osobiście wolę kobiety stanowiące proste przeciwieństwo opisanej kreatury. Dodam od siebie, że dodatkowym atutem takiej pani jest przyzwoity stan jej rachunku. :-)

Gość PSedłonim
Szalona, a Ty? Ty jaka jesteś?

Gość PSedłonim
A skąd to przekonanie, Szalona? A może jesteś w moim typie, a ja, co przecież bardzo prawdopodobne, ja jestem w Twoim typie?

Gość miśek
życie to nie bajka. masz przesrane.

Gość PSedłonim
Twoja intuicja sie pomyliła, Szalona.

płaska, marudna, wiedźmowata, gadatliwa, zdziwaczała - nie przeszkadzałoby mi :)

Gość bvcre
Czy jeżeli poznalibyście dziewczynę, czy raczej starą babę, która byłaby: tłusta, zaniedbana, płaska, marudna, szpetna, wiedźmowata, gadatliwa, niechlujna, zdziwaczała, uznalibyście ją za dobrą partię to zalezy czy dobrze by ciagnęła .

Gość bvcre
Tak, sprawdzam właśnie, czy mam szansę na faceta, czy nie mam sie po co turlać z domu jak dobrze obrabiasz materiał i lubisz to , to szanse na faceta masz spore. Bylo takie przyslowie o potworach i otworach . Nie wazne ze potwor byleby mial otwor

Gość bvcre
lepsza brzydka ktora lubi ciagnac niz ladna , ktora tego nie uznaje

Gość miło Ciebie znowu widzieć
Deska. Jeśli opis dotyczy Ciebie, to jest kłamliwy. A sama mówilaś, że jak ktoś oszukuje, to jest wredny i podły. Nie kłam i nie kokietuj. A czy warto się turlać? Chyba te wątpliwości dotyczą faceta, czy on jest Ciebie wart. Przecież ty masz takie wysokie, nie powiem, że zawyzone, wymagania wobec mężczyzn. Ty jestes dobrą partią, chciaz ja bym się Ciebie bał, i nawet nie próbuj interpretować ostatnich słów opacznie.

Gość Maciejosss
dziwne polaczenie tlustosci i plaszczyzn . kiedys chyba sama mowilas ze jestes chuda. a moze tlustosc to dla ciebie ten maly waleczek skory na kolanie?:P stara baba tzn ile ma lat ? zaniedbana tzn bez najnowszych wzorkow na tipsach ? marudna tzn taka co umie wyrazac swoje mysli? szpetna tzn inna od pozostalych ? wiedzmowata tzn z nowa szczotka z turbo doladowaniem ? :P

Gość zbieracz drzazg
kandydatka bardzo dobra:P kazdy może kandydowac ale nie każdy zostanie wybrany:classic_cool: deska, brakowało mi Twojego "autoturpizmu"🌻

Gość zbieracz drzazg
Jesteś jak pączek Bez głowy, bez rączek Z uśmiechem słodyczy Rozumem dziewiczym Bylejakość polana lukrem samozadowolenia:classic_cool: :D:D:D

Aby być jednocześnie płaskim i tłustym trzeba mieć wrodzone predyspozycje i talent np płaskodupie:-D

Gość czes graf
skoro ja chcesz, to ja bierz:( mnie nc do tego, bo lepsza od opisanej nie jestem. teraz zamkne sie w sobie:(

Super tylko żeby jeszcze zębów nie miała i tak dziąsełkami........ pozdrawiam :-)