jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 Czy jeżeli poznalibyście dziewczynę, czy raczej starą babę, która byłaby: tłusta, zaniedbana, płaska, marudna, szpetna, wiedźmowata, gadatliwa, niechlujna, zdziwaczała, uznalibyście ją za dobrą partię? Czy to dobra kandydatka do poważnego związku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 26, 2008 idealna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvv Napisano Maj 26, 2008 a bardzo tłusta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PSedłonim Napisano Maj 26, 2008 Wiesz co? Osobiście wolę kobiety stanowiące proste przeciwieństwo opisanej kreatury. Dodam od siebie, że dodatkowym atutem takiej pani jest przyzwoity stan jej rachunku. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona* 0 Napisano Maj 26, 2008 autorko piszesz o sobie?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PSedłonim Napisano Maj 26, 2008 Szalona, a Ty? Ty jaka jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 Tak, sprawdzam właśnie, czy mam szansę na faceta, czy nie mam sie po co turlać z domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona* 0 Napisano Maj 26, 2008 pseldonim..nie w Twoim typie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PSedłonim Napisano Maj 26, 2008 A skąd to przekonanie, Szalona? A może jesteś w moim typie, a ja, co przecież bardzo prawdopodobne, ja jestem w Twoim typie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśek Napisano Maj 26, 2008 życie to nie bajka. masz przesrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona* 0 Napisano Maj 26, 2008 moja intuicja mi tak podpowiada:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PSedłonim Napisano Maj 26, 2008 Twoja intuicja sie pomyliła, Szalona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona* 0 Napisano Maj 26, 2008 ona mnie nigdy nie zawodzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Maj 26, 2008 płaska, marudna, wiedźmowata, gadatliwa, zdziwaczała - nie przeszkadzałoby mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvcre Napisano Maj 26, 2008 Czy jeżeli poznalibyście dziewczynę, czy raczej starą babę, która byłaby: tłusta, zaniedbana, płaska, marudna, szpetna, wiedźmowata, gadatliwa, niechlujna, zdziwaczała, uznalibyście ją za dobrą partię to zalezy czy dobrze by ciagnęła . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvcre Napisano Maj 26, 2008 Tak, sprawdzam właśnie, czy mam szansę na faceta, czy nie mam sie po co turlać z domu jak dobrze obrabiasz materiał i lubisz to , to szanse na faceta masz spore. Bylo takie przyslowie o potworach i otworach . Nie wazne ze potwor byleby mial otwor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvcre Napisano Maj 26, 2008 lepsza brzydka ktora lubi ciagnac niz ladna , ktora tego nie uznaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Maj 26, 2008 Tłusta i jednocześnie płaska? :):):):):) Pasowałaby. Do grubego ale bez jaj... z takimi tematami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miło Ciebie znowu widzieć Napisano Maj 26, 2008 Deska. Jeśli opis dotyczy Ciebie, to jest kłamliwy. A sama mówilaś, że jak ktoś oszukuje, to jest wredny i podły. Nie kłam i nie kokietuj. A czy warto się turlać? Chyba te wątpliwości dotyczą faceta, czy on jest Ciebie wart. Przecież ty masz takie wysokie, nie powiem, że zawyzone, wymagania wobec mężczyzn. Ty jestes dobrą partią, chciaz ja bym się Ciebie bał, i nawet nie próbuj interpretować ostatnich słów opacznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Maj 26, 2008 dla mnie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maciejosss Napisano Maj 26, 2008 dziwne polaczenie tlustosci i plaszczyzn . kiedys chyba sama mowilas ze jestes chuda. a moze tlustosc to dla ciebie ten maly waleczek skory na kolanie?:P stara baba tzn ile ma lat ? zaniedbana tzn bez najnowszych wzorkow na tipsach ? marudna tzn taka co umie wyrazac swoje mysli? szpetna tzn inna od pozostalych ? wiedzmowata tzn z nowa szczotka z turbo doladowaniem ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Maj 26, 2008 kandydatka bardzo dobra:P kazdy może kandydowac ale nie każdy zostanie wybrany deska, brakowało mi Twojego "autoturpizmu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afera00 0 Napisano Maj 26, 2008 a jak tłusta może być płaska? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 Aby być jednocześnie płaskim i tłustym trzeba mieć wrodzone predyspozycje i talent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Maj 26, 2008 Jesteś jak pączek Bez głowy, bez rączek Z uśmiechem słodyczy Rozumem dziewiczym Bylejakość polana lukrem samozadowolenia :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorowa37 0 Napisano Maj 26, 2008 Aby być jednocześnie płaskim i tłustym trzeba mieć wrodzone predyspozycje i talent np płaskodupie:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 26, 2008 no i się okazało ideał życiowego przegrańca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czes graf Napisano Maj 26, 2008 skoro ja chcesz, to ja bierz:( mnie nc do tego, bo lepsza od opisanej nie jestem. teraz zamkne sie w sobie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Maj 26, 2008 Super tylko żeby jeszcze zębów nie miała i tak dziąsełkami........ pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 Kurcze, zęby niestety mam... :( No czyli jednak mam namacalny dowód że jednak przegrałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach