Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nastolatekkk

seks a nastolatki!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mama nastolatekkk

Jestem mamą 2x po 12 lat.Są to 2 dziewczynki z którymi mam super kontakt.Informują mnie o wszystkim co ma miejsce w szkole między innymi i o sexe, a raczej o jego wulgaryzowaniu.Włosy mi się na głowie jeżą w jak perfidny sposób chłopcy odzywają się do dziewczynek ( oczywiście nie wszyscy chłopcy)i co wyczyniają na przerwach, często nie krępując się nauczycieli.Rozmowa z moimi córkami polega na tym, że muszę wersje chłopców ze szkoły przekładać niejednokrotnie na język polski i wtedy w sposób CYWILIZOWANY wytłumaczyć czym jest sex i wszystko co się z nim wiąże. Problem więc leży w tym aby nauczyć nasze dzieci:dziewczynek- szacunku dla samej siebie,a chłopców- szacunku do kobiet.TO APEL DO RODZICÓW. A pani minister powinna raczej pomyśleć o zlikwidowaniu w gazetkach telewizyjnych ostatnich stron.Oczywiście, że nie tylko o tych gazetkach myślę. Uważam, że do rodziców należy wychowanie sexualne, bo szkoła tylko informuje nasze dzieci o różnicy między chłopcem a dziewczyną oraz w jaki sposób rozmnaża się człowiek i , że w życiu należy o tym rozmawiać i nie traktować tego jak tematu tabu. A może telewizja pomyślalaby o stwożeniu programu dla dzieci i rodziców mówiących o życiu seksualnym człowieka i nie tylko.

Może katecheta w jakiś sposób wpłynie na morale dziatwy swym autorytetem prawie boskim?

ja mam 26 lat i zero szacunku do kobiet :classic_cool:

Ja mam trochę więcej lat i mniej, niż zero szacunku dla ciebie 26-latku.