Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilka86

co mi jest, prosze pomóżcie

Polecane posty

Gość e jak sie tak leczysz to sie
pomidora nie jedz z pieczywem natomiast ciemne pieczywo z sałatka warzywna jak najbardziej słodycze to wogóle nie jedz bo to trucizna żadnego pozytku tylko same szkody robi w organizmie a język po przebudzeni masz na nim jakis nalot np. biały, brązowy, a jak Ci burczy w to mozesz mieć skurcze jelit a zreszta medycyna konwencjonalna sie nie wyleczysz tylko naturalna( bo nie słyszałem przypadku żeby chemią wyleczyć przyczyne chorobę no chyba ze skutki) ale niestety jest duzo szarlatanow i oszołomow trzeba byc ostroznym ale powodzenia.

Gość Kamilka86
witajcie serdecznie :D aaa-nka - dziękuje Ci bardzo Aniu że poinformowałaś mnie o tym iż tego typu kuracje działają, poza tym są one zdrowe i naturalne na pewno skorzystam, pozdrawiam :) e jak sie tak leczysz to sie - nie sprawdzałam dokładnie języka tuż po przebudzeniu, na pewno sprawdzę jutro z rana i powiem czy wszystko jest w porządku. Skorzystam z Twoich rad na pewno i dziękuje :) Teraz zrobię sobie herbatkę ziołową przed snem i pójdę spać. Dziękuje Wam za rady i sugestie, dobranoc :)

Gość pukpukpuk
trzeba, zrob to badanie kalu, bo dla mnie te objawy to od pasozytow

wydaje mi sie ze to nerwica. mialam kiedys mi sie objawiala inaczej ale mojej siostrze objawiala sie tak samo jak tobie

Gość e jak sie tak leczysz to sie
Przeprowadziłam kurację kapustą, w sumie możan ale ja bym polecał inaczej. jaka herbatke ziołową ja polecam z herbatek mietę, dziką róze, pokrzywe, zieloną herbate, rumianek. ostatni posiłek jedz tak do 20 rano najlepiej jest wypic herbatke ziołową potem ewntualnie mozan zjesc cos leekigo np. jabłko banana jakis owoc( jak ssie) sniadanie tak 9-12 pozniej drugi posiłek 16-19 na noc herbatake w ciagu dnia miedzy posiłkami np. słonecznik , rodzynki, morele, sliwki, itp. nie jesc 5 razy dziennie lub cos w tym stylu mało a czesto tak ostatnio lekarze polecaja kompletna bzdura bardzo to jest nie zdrowe a i wybierac produkty naturalne.

Gość Kamilka86
witajcie dzisiaj miałam po przebudzeniu problem z wzięciem normalnej porcji oddechu, czułam jakby mi go nadal brakowało. Około godziny temu "przeforsowałam" i wzięłam zbyt głęboki wdech i teraz gdy robie wdechy boli mnie w okolicy nadbrzusza tuż pod prawym żebrem. Gdy dotykałam leciutko tego miejsca to czułam ból w innym miejscu (w okolicy żeber) Co to może być ? Czy to coś poważnego ? boje się bo nigdy tak nie miałam :(

Gość Kamilka86
e jak sie tak leczysz to sie - Korzystam teraz z kuracji kapustnej i niedawno piłam herbatkę ziołową. Jadłam jabłka i kanapki z serem i sałatą trochę pomogło. pukpukpuk - masz racje powinnam zrobić te badanie. Myślę że z tymi objawami bez wizyty u gastrologa albo internisty się nie obejdzie :(

Gość Kamilka86
witam :) dziś czuje się nieco lepiej niż wczoraj :) jestem po tabletkach, ból związany z oddychaniem minął po tabletkach poza tym miałam dziś problemy z katarem ale już powoli wszystko wraca do normy :) Nadal mam problemy z gorączką i uciskiem promieniującym aż po plecach ale czuję się naprawdę lepiej :)

Gość ratta
a moze po prostu jestes uczulona na jablka i dlatego od nich Ci tak burczy w brzuchu? ja tak mialam przynajmniej. nie jedz jablek w ogole i zobacz czy brzuch bedzie Ci nadal dokuczal. (to tylko odnosnie brzucha bo na przyczyne innych Towich dolegliwosci nie mam pomyslu)

Gość Kamilka86
ratta - raczej nie jestem uczulona na jabłka, każdego dnia jem kilka sztuk, sama nie wiem przez co mam te burczenie. W każdym razie ciesze się że w końcu nieco lepiej się czuje :)

Gość zycze powodzenia w
leczeniu :)))))))))

Gość Kamilka86
witajcie kochani :) dzisiaj miałam naprawdę świetny dzień bardzo długo byłam na dworze z koleżankami niemalże cały dzień :) Biegałam trochę dookoła jeziorka, naprawdę aktywnie spędziłam wiele czasu brałam tylko tabletkę z samego rana przeciwskurczową i było całkiem dobrze niemalże nie czułam ucisku koło wątroby. Jedynie gorączka jest wciąż dokuczliwa i częściowe pobolewania w różnych okolicach ciała, ale już postanowiłam nie zwracać na to uwagi. Pozdrawiam :D

Gość no dziwne te objawy
Kamilko, a ie miałaś czasem kleszcza w ciągu ostatniego roku. Takie objawy mogą być przy boreliozie. Gdyby nie było gorączki, można podejrzewać nerwobóle, zmiany w kręgosłupie, pasożyty... Ale ta temperatura świadczy że jest jakiś stan zapalny. Może to coś z żołądkiem, jelitami, może wrzody?

Gość Kamilka86
no dziwne te objawy - na pewno nie miałam kleszcza jestem tego pewna, nawet nie miałam w ciągu całego swojego życia. Wątpie aby to był stan zapalny bo wyniki badań krwi i moczu wykazały że nic mi nie jest. Sama nie wiem naprawdę miewam huśtawki nastrojów. Ostatnio objawiają mi się też bóle trochę ponad piersią ale mam nadzieję że nic sie nie dzieje tym bardziej że rentgen płuc nic nie wykazał.

Gość pukpukpuk
zrob lepiej to badanie kalu jutro

Gość Kamilka86
Witam :) pukpukpuk - oddałam kał do laboratorium, wyniki będą najwcześniej jutrzejszego dnia. Dziś czuję się w miarę dobrze :) Pobolewają mnie plecy i brzuch, poza tym nadal utrzymuje się stan podgorączkowy, wciąż burczy mi w brzuchu (najczęściej po jedzeniu). Największym problemem są duszności które miałam ostatniej nocy i mnie niepokoiły. Na dniach pójdę do gastrologa albo internisty, nie ma co zwlekać myślę że lepiej być pod fachową opieką. Pozdrawiam :)

Gość pukpukpuk
a jakie masz cisnienie ?

Gość Kamilka86
pukpukpuk - koleżanko nie wiem ale martwie się o swoje zdrowie, ostatnio czuje jakiś lekki szum w okolicy lewego ucha i ogółem coś słabo mi się zrobiło na całym ciele i gorąco czuje w sobie. Czuję gorąco wewnątrz ciała wraz z osłabieniem, poza tym słabo mi się oddycha nie wiem co jest od 2 h tak mam :(...

Gość jedyna rada
daj se zrobić dzidziusia, a zapomnisz o problemie.

Gość Kamilka86
jedyna rada - naprawdę ta choroba mnie już męczy chciałabym być już w pełni zdrowa, uśmiechnięta od ucha do ucha i pełna energii, witalności jak dawniej.

Gość jedyna rada
Gdy dotykałam leciutko tego miejsca to czułam ból w innym miejscu (w okolicy żeber) Co to może być ? Czy to coś poważnego ? boje się bo nigdy tak nie miałam A może Ty masz niedokrwienną chorobę serca? Ból i pieczenie pod mostkiem jest tego objawem=stan przedzawałowy.

Gość Kamilka86
jedyna rada - nie mów tak, na pewno aż tak źle ze mną nie jest przecież nie chorowałam nigdy na serce ani nie miałam poważnych chorób zagrażających życiu. Nie wiem co mi jest miałam już tyle badań i nic złego nie wykazały, być może to są nerwobóle z jakimś zapaleniem stąd ta podwyższona tempareatura i ciepłota ciała...

Gość jedyna rada
1.taniec 2.gimnastyka 3.pływanie 4.sport miłosny

Gość ppppppppppppp
Dobrze ze dałas kal o badania, to moga byc psaozyty

Gość jedyna rada
jesteś po prostu hipohondryczką!!!!! Spełniaj ww. 4 warunki a zapomnisz o chorobie. Też tak miałam.

Gość jedyna rada
podejdź do zdrowia holistycznie, spełniając 4 warunki: 1.prawidłowe odżywianie 2 wysiłek fizyczny -rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość pukpukpuk
to zmierz cisnienie, bo to tez jest wazne

Gość kup sobie w aptece
... jakiś preparat magnezowy - Magnefar, Magnezin, Magne B6 Doradzą Ci w aptece co najlepsze. Też kiedyś miałam podobne dolegliwości. Pół roku chodziłam od lekarza do lekarza, podwyższona temperatura zwalała mnie z nóg i w końcu jakiś lekarz stwierdził, że to wszystko na tle nerwowym. Po zastosowaniu magnezu przez ok. 2 tygodnie wszystko wróciło do normy. Nie pij mocnej herbaty ani kawy.