Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssss

WYSYPKA NA RAMIONACH

Polecane posty

Gość sssssssssssss

MA KTOś może tak? Mam wysypkę, krosteczki na całych ramionach :( nic nie pomaga, masaże, zimna woda, nawilżania, antybakteryjne :( a tu krotki rękawek trzeba :(

Gość bazylia888
Ja mam tak samo na ramionach od niepamietnych juz czasow a co gorsze ostatnio takie krostki ponizej łokcia co mnie doprowadza do szalu. Ja przez jakis czas smarowalam na noc to sudocremem i jak robilam to systematycznie co wieczor to bylo znacznie lepiej. Niestety zaniedbalam to i jest coraz gorzej :(

też tak mam i dupa, nie wiem co robić.

Gość FBDXHFNV
tez tak mam juz chyba od przedszkola i nic nie pomaga:O dobrze ze przynajmniej w lecie jak sie opali to nie widac a od slonca troche znikaja. ale w zimie ubrac krotki rekaw np na wf to straszne:O w dodatku jak jest mi zimno to te miejsca z krostkami robia sie sine:O

ja też mam takie ale w sumie za bardzo sie tym nie przejmuje bo dzisiaj zauważyłam ze prawie każdy to ma:-P

Gość FBDXHFNV
eskimoska to chyba masz jakies pojedyczne bo ja niestety bardzo rzadko widze kogos kto ma takie krostki, ale zauwazylam ze najczesciej maja je blondynki o jasnej skorze

Gość zlosnica 25
Ja też mam te krostki :O nie pomagają peelingi oraz nawilżanie. Ja się tym raczej nie przejmuje chociaż fajnie byłoby mieć gładką skórę. Mam jasną karnacje.

Gość rewelacyjny masaż z kawy
tak przeglądam sobie tematy i ten chociaż dawno założony mnie zainteresował, bo moge pomóc ja też miałam takie krostki na ramionach i w górnych częściach zewnętrznych stron nóg, starłam je nowym pumeksem efekt natychmiastowy, zróbcie to tylko raz natomiast później polecam masaże z kawy - usuwają martwy naskórek, i rewelacyjnie usuwają celulit sprawiają że skóra jest gładziutka jak skóra niemowlaka Oto sposób : zaparzamy w małej ilości wody 2 czubate łyżki kawy i robimy sobie masaż (im dłużej tym lepiej) na części ciała które chcemy mieć gładziutkie, dodatkowo wasza skóra ściemnieje , Ja robiłam sobie masaż już 7 razy - REWELACJA