Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta18

Piszcie jak mocie problem momoge go rozwiazac!

Polecane posty

Gość Samanta18

Napisz o swoim problemie a ci pomoge na 100%

Gość selene offi
witam chcialam sie zapytac o beta hcg , , robilam bete dwa razy tydzien temu o 10.00 robilam bete pierwszy raz i wyszła 0,100 a dzis o 8.00 robilam druga bete i wyszła 0,3 (czyli juz większa) jestem zalamana beta wzrasta czyli jest ciaza dodam tyle ze ostatni stosunek uprawiałam 2,5 miesiąca temu , oprócz dzisiejszej bety zrobilam raniutko test z apteki i wyszła jedna kreska co o tym myslec ??????? które z testów kłamią ?

Gość selene offi
???????????????????????/

Gość Anialisa
O proszę! Najlepsi psychiatrzy i psycholodzy nie powiedzą, że pomogą w 100%:) To niemożliwe i oczywiste dla każdego:) Mamy na forum geniusza psychoanalizy (choć z polską pisownią na bakier - temat jest z dwoma błędami, nie o brak polskiej czcionki chodzi)! Gratuluję przerośniętego ego, wiary we własne możliwości, odwagi brania odpowiedzialności za czyjeś życie i poczucia humoru!:) Jak taka pewna jesteś swoich możliwości, to proszę - mam problem, bo chcę wygrać 6 w totka - czekam na 100% pomocy:)

Gość Anialisa
Selena, idź poczytaj jakąś książkę, bo albo jesteś niepoważna, albo twoje powtarzające się pytania są prowokacją! Przecież mnóstwo osób już ci odpowiedziało, a ty znów zawracasz d.u.p.ę z tą twoją ciążą urojoną. Tak będziesz jojczeć do wyimaginowanego terminu porodu swojego urojonego dziecka. Bo jak ci tak zostanie, to już psychiatryk...

Gość Sandrunia25
Jeszcze tu jesteś dziecino?! Wiesz..humor mi poprwiasz bo gdzie nie zajrze tam te same teksty o Twojej urojnej ciąży. Robisz z siebie debilkę. Szkoda mi Cie.

Gość Samanta18
Mysle ze jesli byl taki skok to to moze byc zeczywiscie ciaza a nie domyslasz sie ktory by to mogl byc tydzien?

Gość Samanta18
Dziewczyno urojona to ty jestes do kona zycia ale nie proszona na ten wielki swiat ale nie zdajecie sobie z niczego sprawy ja juz mam dwojke dzieci i meza wiec smarkulo uwazaj do kogo piszesz ok a co do moich tematow to tylko tak pisalam zebyscie mnie zauwazli wlasnie i abym moga innym pomagacc ha ha zreszta nie bede ci sie tlumaczyla bo nie doroslas do mnie i nic nie rozumisz

Gość Samanta18
Wiesz co selene offi a ile juz nie masz miesiaczki .nie zawsze test musi mowic tez prawde i to zalezy od organizmu naprawde ja jak bylam w ciazy to tez tak mialam uwiesz mi a teraz sie ucze w taka strone wlasnie o tym co piszesz wiec ci moge pomoc!

Gość mala33
Wali mi sie zwiazek malzenski,ciagle sie klocimy,mamy 7 tygodniowe dziecie,niewiem co mam zrobic

Gość ciężarna internautka
ale przecież, chodzi o to że Samanta pomoże w rozwiązaniu problemu na 100% ale nie pisze , że go na 100% rozwiąże. źle to interpretujecie! a tak poza tym, skąd biorą się takie chamy na tym forum ???przed chwila załozyłam własny temat i również zostałam bezczelnie skrytykowana !

Gość elllllla
ciężarna internautka kobiety na tym forum węszą tylko gdzie by tu kogos obrazic i wyszydzić. Chyba czas nadszedl zeby zaczac walczyc z tym chamstwem

Gość Samanta18
Mysle ze jesli wali ci sie na glowe malzenstwo to nie bobrze ale widicznie jedna albo druga strona ma do tego wielka podstawe jesli sie tak dzieje morze sprobujcie sie jakos dogadac porozmawiaj ze swoim zrob cos czym go bardzo zaskoczysz mapietaj szybko sie nie poddawaj momysl o was i o swoim dziecku co one odczuje jak byscie sie nidaj boze roztali pozdrawiam