Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśli Pozłacane

Jaki Opatrunek na tatuaż?

Polecane posty

Gość Myśli Pozłacane

No więc zdecydowałam się na ten tatuaż, o którym pisałam kiedyś w wątku.Jestem umówiona na jutro...Tylko,że ten koleś nie ma studia i nie wiem czy mi założy jakiś opatrunek. Wiem,że musze to smarować maścią tribiotic ,ale nie wiem jaki mam na to robić opatrunek? z czego i jak? a te mydło antyseptyczne ( czy jakoś tak) to za ile dostane?

Gość a po co opatrunek
Skora powinna oddychac,przeciez to nie rana,z ktorej leje sie krew.

Gość nie ma studia
??? To co ma ? Ludzie czy wy naprawde nie szanujecie swojego zdrowia ...

Gość Myśli Pozłacane
Dom ma :P

Gość Madziooleq
a dlaczego nie wybierzesz sie do jakiegos profesjonalnego studia? Masz przynajmniej jakąs gwarancje ze bedzie ok.

Gość Myśli Pozłacane
Nie wybiore bo po 1sze mieszkam w małym mieście i nie ma studia,po 2gie nie mam 18lat a rodzice się nie zgadzają..

Gość Myśli Pozłacane
Yhh to z czego mam zrobić ten opatrunek?

Gość ooops...
ja mialam folie rzywnosciaowa ktora oddycha i zaklejone poniewaz po zrobieniu leje ci sie osocze tribiotyk ? ja smarowalam alantanem plus masc mozna miec gaze zaklejona ale pozniej gorzej odchodzi i przykleja sie co moze spowodowac blizne lub ubytek w tatoo ale ja bym sobie nie robila na twoim miejscu ja zrobilam tak samo mloda gowniara a teraz musze isc do studia poprawic bo nie kumalam czaczy o tym wszystkim :)

Gość Madziooleq
Spruboj poszukac czegos na temat tatuazy w internecie. Moze cos ciekawego sie trafi.. tez chciala sobie zrobic tatuaz ale strasznie sie boje:D:D

Gość Myśli Pozłacane
Ja juz długo się zastanawiałam czy sobie zrobić i się zdecydowałam :D Tylko właśnie nic o tych opatrunkach nie mogę znaleźć

Gość Madziooleq
Moze zastanow sie jeszcze troche.. czy aby napewno nie znalazłby sie zaden sposob na zalatwienie tego profesjonalnie?

Gość Madziooleq
Przemysl to dobrze. Tatuaz zostaje do konca zycia.

Gość Myśli Pozłacane
EJ no pół roku to troche czasu :D Tyle się zastanawiałam i szukałam odpowiedniej osoby :D

Gość Madziooleq
Jezeli uwazasz ze ten koles temu sprosta to sie nie martw. Chociaz ja bym poszukała kogos dobrego..;) powodzenia. napisz jak juz bedzie po wszystkim;)

Gość Myśli Pozłacane
jestem umówiona jutro na 12;d Wieczorkiem jakoś napisze ...dzięki ;**

Gość Madziooleq
jak tam po "zabiegu"?

Gość niczym
Folia na tatuaż jest zakładana tylko po to, aby sączące się osocze nie pobrudziło ubrania. Maks 2 godziny i trzeba zdjąc, a potem niczym tego nie zakrywać, najlepeij żeby było wystawione na powietrze, niczym nie zakryte

Gość niczym
Co jest takie mądre? Moja rada? Akurat tak się złożyło, że mam kilka tatuaży no i po prostu wiem. Zarówno z własnego doświadczenia jak i z rad, które zawsze dostaję od swojego zaufanego gościa, który, żeby była jasność, tatuuje tylko i wyłącznie w przystosowanym do tego salonie!

Gość zabka 75
ja wczoraj zrobiłam sobie tatuaż,zwlekałam 2 lata i jestem bardzo zadowolona,przez 3 godziny miałam przyklejoną folię a teraz smaruję maścią "alantan plus" i przemywam wodą z mydłem i żadnych opatrunków mi nie zalecono