Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zl

szukam madrej panny która zamieszka ze mna nad morzem

Polecane posty

no ja słyszalem ze dobrzy tez miszkaja w górach a ja jestem prawie z gór , a jesli podejmiesz decyzje to sie odezwij:)

Zl>>hmmm...zastanawia mnie jak długo jeszcze ten Twój casting będzie trwać ??? :) Mnie chyba zdradzisz wcześniej kogo wybrałeś co ??? ;)

odnosze nieodparte wrazenie ze ja tutaj niemam nic do powiedzenia;)

zl na pewno będę nad morzem w lipcu :-), Hel chyba, ale biorę pod uwagę i Mielno, a na stałe to muszę jeszcze pomyśleć:-), a w górach, fakt, też samych dobrych ludzi spotykałam...raz okropnie spaliło mnie słońce pod Giewontem, i wiesz, kobieta u której mieszkałam robiła mi kompresy z koziego mleka,pomogło:-)...i w ogóle była b.troskliwa. ciekawe jaki będzie wynik meczu....narazie nędza...

zł>>Ty właśnie masz najwięcej do powiedzenia ;) smutek mnie dopada....hmmm...no cóż....czasem tak bywa.... posłucham muzyki może się rozchmurzę....

Gość krulefna z bajki
Heh hej!!! Nie zapomniałeś o mnie?????

heh witam widze ze tu kilka postow do mnie bylo:) witam zł.pamietasz mnie jeszcze troszke ze soba popisalismy na gg,smiem twierdzic ze bylo milo nawet bardzo............

Gość ON PISZE....
i pisał nie tylko z tobą bo ze wszystkimi kobietami i ze wszystkimi bardzo miło....

Gość ON PISZE....
myślisz że tylko z tobą pisze ??? z każdą jedną i każdej jednej miłe słówka pisze....dalej znasz scenariusz chyba no nie??

Gość no no no.................
ze mna tez pisał bardzo milutko:) ❤️

Gość krulefna z bajki
ON PISZE.... - zazdrosna :)

juz po meczu a jednak sie zmusiłem do ogladania tego smutnego widowiska:) dzieńdobry wieczór

Gość imbirowa hukululu
kultura wymaga jednak skończyć rozmowę żegnając sie, zl ;)

Hihi no to się cieszymy ale ja idę spać. Na oczy nie widzę a muszę dożyć do końca tygodnia. Dobrej nocy zl. i całej reszcie też:) Jutro też do was zawitam

dobranoc i zapraszamy..chyba moge za wszystkich..?

Cześć!! I_I>z kawką przysiadłam i tak sobie czytam.....i muszę się w jednej sprawie wypowiedzieć. Ktoś wspomniał ...... Chodzi o zazdrość, więc nie ma co być zazdrosnym o kogoś z kim się pisze....fakt mnie również piszę się z ZL bardzo miło i pisząc z nim mam wrażenie, ze znam go od lat....może dlatego, ze mamy podobne doświadczenia życiowe nie wiem??? Wiem, że jest facetem, który może być dobrym kumplem/przyjacielem z którym można porozmawiać o wszystkim i o niczym. Miłego dnia życzę ;)

wpadłem sie tylko przywitac.. Dzieńdobry i do zobaczenia wieczór:)

zł. ciagle niczyj :) tylko zmeczenie dało znac o sobie :)

Ja sobie tylko machnę Zl>>>ach ty pracusiu....dbaj o siebie ;) miłego dnia życze.

🖐️ Witajcie! Zl..początek tygodnia, a Ty już zmęczony jesteś???? A my biedne....wisimy na tym w kablu.....pełne nadziei.....a nasz amant nieobecny! Może jakiś eliksir na wzmocnienie Ci zaaplikujemy?

Cześć A ja dziś Konstytucja, Konstytucja, Konstytucja. Chcę soboty. Bardzo bardzo proszę niech już jest sobota.Nie dożyje do końca sesji:(:( A wam miłego dnia życzę szczęśliwcy bez studiów