Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zl

szukam madrej panny która zamieszka ze mna nad morzem

Polecane posty

pojecie madrosci zyciowej mieszczce w sobie odpowiednią miare zaradnosci otwartosci i szczerosci nie musi byc subiektywne, albo ktos posiada takie cechy albo nie, kazdy popełnia zyciowe głupstwa ale tylko nieliczni wyciagaja z nich wnioski

❤️ reasumując Najpiękniejsze są miłości, których nie ma Które jutro może przyjdą albo nie Najpiękniejsze są miłości, których nie ma Światło z nieba niewiadomo jak i gdzie Najpiękniejsze są miłości niewiadome Nie wiadomo kiedy, gdzie, dlaczego, jak Niewiadome może wyjść zza rogu domu Więc się nie zdziw, kiedy ciebie porwie wiatr I jak długo jeszcze będziesz na nią czekał Może tydzień, może miesiąc, może więcej Wszystko jedno co się stanie, najpiękniejsze jest czekanie Uwierz w prawdę wyśpiewaną w tej piosence Najpiękniejsze są miłości, których nie ma... Jonasz Kofta

pomysl i sama sobie odpowiedz :) przeciez jestes madra i zaradna kobietą

zl>>ja uważam ,że każdy z nas uczy się na własnych błędach niestety takie jest życie...czasami los nam podrzuca kłody pod nogi, a my musimy umieć je omijać...tak by w życiu było nam jak najlepiej.

Gość ja tylko na chwilę
a miałam jeszcze pytać o kolor oczu i duże usta, bo na temat mądrości zostało już wszystko powiedziane;) nawet nie przypuszczałam, że ten topic będzie sie cieszyć taka popularnością:) sądziłam, że casting juz zakończony,wyłoniona zwyciężyni, która chce mieszkać nad morzem:) ja morza nie lubię, nigdy mnie do wody nie ciągnęło, poza tym mam wąskie usta (zła baba ze mnie) a oczy mam jakie mam, czyli odpadam w przedbiegach ;) miłej zabawy życzę; w końcu; Cum finis est licitus, etiam media sunt licita... a to na dobranoc coś subtelnego http://pl.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic "całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka zamiast zwyczajnych ludzi przemieniac w nadzwyczajnych..." dobranoc

sa 3 grupy ludzi 1 uczacy sie na błedach cudzych 2 uczący sie na własnych 3 nie uczacy sie wcale i tych unikaj :)

Ja mam jutro egzamin z prawa karnego i wcale mądra sie nie czuje :)I zamiast się uczyć to na forum siedzę.

ja tylko na chwilę :) mam podobne odczucia do twoich- temat troche prowokcyjny ale moze sie cos wartosciowego z tego urodzi narazie cenie sobie osoby które przy tej okazji poznałem i umilamy soibie wsólnie czas ( mam nadzieje ze i ja jestem postrzegany jako dobre :) towarzystwo)

niczyja77 uwierz w siebie a zycie stanie sie łątwiejsze:)

Haha ja w siebie wierzę tylko nie wiem czy Pani Doktor też we mnie wierzy. Się okaże.

... kocham morze ...niestety ... mieszkam na Śląsku i tak pewnie zostanie szkoda że nie da sie cofnąć czasu bardzo kusząca propozycja :)

Zycie jest po to by je zmieniac , uwazam ze nie ma sensu tkwic w miejscu z którym nie czujemy sie zwiazani

... niestety ... ...moge tylko pozazdrościć tej mądrej pannie... ja już dokonałam wyboru (cały czas sie zastanawiam czy trafnie) i niestety nie mam szans

Gość Krulefna z bajki
Dobrej nocy królewiczu, o krulefnie swej śnij:)

Beatko to czy mozesz pozazdroscic tej pannie dopiero sie okaze:) a jesli sie takowa znajdzie z pewnoscia sama sie wypowie, a TY sie ciągle nie zastanawiaj nad swoim wyborem tylko przemysl raz a dobrze i tego sie trzymaj :)

Gość Krulefna z bajki
Good Mornig everyone!!!!!! Księciu, miłego dnia :)

Gość Krulefna z bajki
Jak się spało bez królewny? :)

mądry wybór( dla obojga) to przemyslany wybór

oj spalo sie nodno i mało, ale za to jaki słodki sen :)

Gość Krulefna z bajki
Nie obiecuję ci wiele... Bo tyle prawie co nic... Najwyżej wiosenną zieleń... I pogodne dni... Najwyżej uśmiech na twarzy... I dłoń w potrzebie... Nie obiecuję ci wiele... Bo tylko po prostu siebie.

Gość Krulefna z bajki
A o czym tak słodko śniłeś??

wiec mam po tyle samo :) powied królewno a ile sobie wiosenek liczysz

Gość Krulefna z bajki
A niewiele :) Zgadnij...