Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agulka17

Ciąża?

Polecane posty

Gość Agulka17

Siema Dziewczyny! Powiedzcie mi... 21 kwietnia miałam ostatni okres. Z chłopakiem kochałam się 17 maja (czyli powinny to już być dni niepłodne, prawda?) z prezerwatywą ( wydawało mi się, że wszystko z nią było ok, ale teraz już niczego nie jestem pewna :( ). Okresu powinnam dostać jakieś 3/4 dni temu gdyż mój cykl trwa koło 30 dni (czasem do 32). W ostatnim czasie miesiączki dostawałam regularnie.. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży czy po prostu okres spóźnia się przez stres... Błaaagam o pomoc :(

agulka17 całkiem możliwe że to przez stres i strach przed ciążą. najlepiej zrób teścik i będziesz miała jasność. Chociaż moim zdaniem wkrótce go dostaniesz jeśli było zabezpieczenie

Gość Agulka17
Karolina1986 Zabezpieczenie było.. tylko teraz już nie mam pewności czy z gumką nic się nie stało :(:( po prostu nic już nie wiem... a test już mogę zrobić?

Gość Emyu
u nas z gumka tez bylo wszystko w porzadku a zaszlam w ciaze. Gumka to nie jest najlepszy srodek anty. Pozdrawiam i trzymam kciuki aby u Ciebie zakonczylo sie to lepiej niz u mnie. Termin o zgrozo mam na 24 grudnia.

Gość Agulka17
A ile masz lat?? Ja... ja... nie urodziłabym tego dziecka..........

test mozna zrobic po 6 dniach od zaplodnienia polecam pre test

Gość co znaczy
co znaczy nie urodzilabys?? przeciez aborcja jest nielegalna

Gość Agulka17
nie wiem co to znaczy... pewnie to, że zrobiłabym jemu krzywde.. albo sobie...

Gość sasinka d
Dla mnie takie osoby które decydują się na aborcje nie są mile spostrzegane, ale wolna wola. Ale takie które chcą sobie zrobić krzywdę,typu samoójstwo to sa cholerni egoiści i nic więcej. A wracając do tematu zrób test i wszystko jasne będzie. Najszybszy to te pre testy wykrywają ciąże po 6 dniach od zapłodnienia, ale od zaplodnienia a nie uprawiania sexu!!!