Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zakładać

czy zakładac z nim firmę? waham się

Polecane posty

Gość czy zakładać

sprawa wyglada tak- jestesmy razem 3 lata, ale ten związek jest dla mnie toksyczny, tzn. on wszystko potrafi-naprawdę, a ja wielu rzeczy nie, tj.żle jeżdże samochodem, nie znam sie na obsłudze maszyn i jestem mniej oczytana, ale znam lepiej angielski-on w ogóle, jestem młodsza.on jest b. despotyczny, wykorzystuje swoją przewagę i mnie gnębi, ale jednak pomaga, bo nikogo innego nie mam. a sama nie mam szans. jedyne co mogę sama to praca za 1500 pln, ale wtedy nic nie wynajmę, i w ogóle nie znoszę pracy dla kogoś. zawsze chciałam mieć swoja działalnosć, ale nie mam kapitału i kontaktów. on ma już swoja firmę, ale idzie mu teraz cienko, i jest propozycja zebym ja podczepiła sie ze swoja działaolnoscią-zblizoną- u niego w biurze, mając jego zleceniodawców. normalnie, byłoby to super rozwiazanie, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam tych ponizeń i tego ile nie potrafię, a on tak.

Nie rozumiem, nad czym sie zastanawiasz? Czy dalej pogrążać się w toskycznym związku i uzależniać dodatkowo ekonomicznie od faceta, w którym nie chcesz miec nic wspólnego? Odpowiedź jest oczywista, nad czym tu się zastanawiać?????

Gość czy zakładać
to nie jest takie proste, bo nie mam nawet gdzie mieszkać, nie mam oszczędnosci, bo skąd, a pracy lepszej nie znajdę w swoim zawodzie a jedyne o czym marzę to własny kąt-mój, chcę być w nim sama

skoro jemu idzie cienko to chce ci oddać jeszcze swoich zleceniodawców ? nie wydaje mi sie by spółka z facetem , który jeszcze do tego nie ceni Ciebie a gnębi - byla dobrym rozwiązaniem.