Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParisM

PRZEDŁUŻANIE WŁOSów metodą MIKRORINGs

Polecane posty

Gość ParisM

co o tym myślićie? może któraś z Was już stosowała tą metodę? piszcie co o tym myślicie. Ja planuję właśnie przedł€żyć

Gość elemeleludek
ja przedluzalam , skora glowy niemilosiernie bolala, a doczepiane wlosy wylazily czasem spod ringow. lepiej podobno na zgrzewy ale kazdy poleca inna metode

Gość ParisM
Na zgrzewy właśnie miałam.. koszmar straciłam 10-15cm z długości..

Gość mona2345
Ja mam racoon, czy keratyne, nie wiem bo fryzjerka mi to robi i mam wlosy syntetyczne, jest super, malo wychodzi, sa super jakości, że znajomi nie odrózniają ze sa to włosy sztuczne. Z ringow tez mi sporo wychodzilo.

Gość Niezapominajkaaa
ja chcę sobię też tą metodą zrobić i chyba się skuszę

Gość maluutka7
nie polecam, szczególnie osobom które mają jakieś problemy z włosami,wypadające i osłabione. Miałam i zagęszczane i przedłużane, straciłam połowe włosów,chyba tez właśnie po tym nabawiłam sie łojotokowego zapalenia skóry głowy. To metoda dla ludzi z mocnymi włosami i zdrowymi, którzy jak im przy zdjeciu troche wyjdzie- nie zmieni im to nic :-) pozatym ta pani u której robiłam,która zresztą zapewniała mnie że to w żaden sposób nie obciazy włosów, mówiła że większość pań która już założy przy następnym zdjeciu wkłada nowe...