kasiula11111 0 Napisano Maj 27, 2008 To się wyda śmieszne, ale mamy problem z \\\"przebiciem\\\". Jestem z moim facetem od dawna, od ponad pół roku próbujemy \\\"wejść\\\" i jakoś nam się nie udaje (ja się boję bólu, on nie wytrzymuje itd.). Zaczynam już wariować, że ze mną jest coś nie tak, poza tym mam 22 lata i powinnam chyba pójść do ginekologa, ale tak bez \\\"dziurki\\\"? Przez ostatni tydzień tak świrowałam, że zaczęłam nawet codziennie \\\"zmiękczać się\\\" alkoholem, po którym usypiałam, a teraz spóźnia mi się miesiączka. Proszę jeśli macie podobne doświadczenia, przynajmniej w części, to pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Maj 27, 2008 moim zdaniem jestes zestresowana i "nabuzowana" cala ta sytuacja :) ale to przejdzie. Moze zaczniecie od pieszczot tamtych okolic ciala? aby twoje miesnie sie rozluznily? Nie napisalas, ale moze to twoj chlopak ma problem z twardoscia swojego czlonka...? Masz moze jakies porownanie, zeby to wykluczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Maj 27, 2008 moje doswiadczenia sa tekie, ze zaczynalismy od penetracji tych miejsc paluszkiem :) bylo bardzo przyjemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Maj 27, 2008 sama jestem zla na siebie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach