Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d.m

znacie jakies metody aby nie myślec o tym ze mąż miał romans?

Polecane posty

Gość ja pierniczę
dziwne że planowaliscie nowe mieszkanie, nowy początek a on zdradził ty patrzyłaś w przyszłośc a on ? najpierw zadaj sobie pytanie czemu do zdrady doszło i co jest wart ten związek bo przeliczanie wszystkiego na koszty remontu nie załatwi sprawy co z tego że będziesz miała ładny nowy dom jak nie będziesz potrafiła zapomniec, będziesz żyła w niepewnosci i cały czas będziesz sie zastanawiac czy zdradzi ponownie.... a co będzie jak pojawią sie dzieci, problemy....będziesz mogła na niego liczyc czy znowu się okaze że szukał zapomnienia z inną ?

Gość ja pierniczę
lepiej byś zastanowiła się teraz niż zadecydowała o rozwodzie jak będziesz miała dwójkę dzieci na koncie i dośc użerania się sama z problemami i facetem który ma Cię gdzieś

Gość d.m
ciagle zadaje sobie to pytanie dlatego tu jestem

Gość d.m
a kto powiedzial ze teraz mam mnie w dupie

Gość aż dziw
ja Ci odpowiem: ja po zdradzie oswoiłam się z myślą, że w każdej chwili może mi go zabraknąć (śmierć, kolejna zdrada której tym razem nie wybaczę, itp.), dlatego cieszę się, że dzisiaj jesteśmy razem. Co jutro przyniesie - nie wiem :O Jestem samowystarczalna, zawsze pracowałam na siebie i zawsze umiałam o siebie zadbać. Będzie co ma być. Ja cieszę się chwilą obecną. Ale zapomnieć nie umiem. :O

Gość d.m
ja tez juz nie wybacze na bank!!!!chyba sie juz wyrzygam na niego jak to zrobi!!!!

Gość aż dziw
P.S. bez niego też potrafiłabym żyć, ale po co skoro z nim na razie się da??

Gość d.m
o wlasnie!!!! jesli sie nie da to juz sie poddam i wtedy moze juz tak mi sie to zycie z nim znudzi i obrzydnie ze nie bede az tak cierpiala jabym teraz to zrobila bo teraz jest jeszcze nadzieja a pozniej???jedynie pretensja do siebie ale za to latwosc podjecia decyzji!

Gość aż dziw
nikt nie mówił, że małżeństwo to bajka :-p ale, że takie "przeboje" będę miała, to nigdy nie przypuszczałam :O

Gość d.m
wiesz ze jak czytam tematy na forum to nie jestesmy jedyne jest nas mnostwo i nie wiem czy to jest pocieszajace czy zenujace jacy sa faceci!pocieszajace jest to ze nie jestes wyjatkiem ze masz takie zycie ze sa ludzie ktorzy ci pomoga bo sami sa tym problemem doswiadczeni a smutne w tym wszystkim jest to ze skoro tyle kobiet ma ten sam problem to wniosek nasuwa sie sam.............gdzie ci normalni faceci skoro tyle cierpiacych przez nich kobiet!!!????

Gość gdfssa
ale jak on cie zdradzil? przespal sie z inną? ja bym czegos takiego nigdy nie wybaczyla... nie bzrydzisz sie teraz z nim kochac?

Gość gdfssa
hahaah a moze zrob tak: tez przespij sie z innym i bedziecie kwita. ciakawe co na to by powiedzial twoj mąż.

Gość d.m
na poczatku nie sypialam z nim bo sie brzydzilam calymi nocami patrzylam sie na niego jak spi i wyobrazalam sobie jak tymi ustami ja calowal jak ona przytulala sie do jego policzka etc.to bardzo trudne!teraz to minelo choc nie powiem czasmi wraca !

Gość d.m
nie potrafie nie chce po co nastepny klopot na siebie sciagac!!!!!!on by nie wybaczyl bo faceci wlasnie tacy sa!!!

Gość znawca dokładnie tego tematu
myśle,że majlepiej zajać sie własnym romansem;)

Gość d.m
hahaha nie no nie moge z wami!!!! a ja mam lepszy pomysl!!moze lesbojka zostane ahhaha wrazie zdemaskowania maz az tak nie bedzie zly hahahahahha!!!!moze mu sie to spodoba wtedy sie uzupelnimy !!!!!zartuje oczywiscie

Gość gdfssa
ja ciebie nie rozumiem. dla mnie ty jestes jakas masochistka. jak mozna byc dalej z facetem, ktory przeruchal inną? i to jeszcze bedac twoim mężem. koles zwyczajnie nie dotrzymal przysiegi malzenskiej. ja bym kopnela w dupsko. mowie ci, zabaw sie jeszcze, mloda pewnie jestes, zostaw meza, ktory mial cie gdzie posujwając inną i poszukaj sobie jakiegos przystojniaka, z ktorym przezyjesz to czego nigdy mąż by ci nie dal :)

Gość Mądra Mulatka
możecie sobie najeżdżać na mnie jesteście nieudacznikami , którym sie nie udalo i które nie potrafią zatrzymać przy sobie faceta, żeby nie zdradzil, bo nic ze sobą nie reprezentujecie.co widać po wypowiedziach, frustracja i do tego p=ewnie jeszcze ieciekawy wygląd.

Gość aż dziw
są większe tragedie niż zdrada jedynym plusem całej tej mojej sytuacji był brak apetytu - schudłam 8 kg w ciągu 3 tygodni ... koleżanki pytają o dietę jaką zastosowałam, ale im odpowiadam, że to moja wielka tajemnica .... niektóre się obraziły na mnie, ale co miałam im powiedzieć ?? nikomu nic nigdy nie powiedziałam, nikt by nie uwierzył, tłamszę to w sobie - nawet gdy teraz piszę o tym nie przynosi mi to żadnej ulgi

Gość d.m
chcialabym ale nie potrafie!nie chce!i co nastepny frajer mi sie trafi skad wies ze nie?! widzisz niektore kobiety potrafia wbaczyc i zyc dalej niektore nie!!!!nie mozesz ich za to potepiac!taki charakter

Gość Mądra Mulatka
gdfssa one uważają zdrade za coś co można wybaczyc, głupie kretynki, "no bo co to za różnica do której dziury bedzie ladowal" trzeba być zupełnie bez mózgu.

Gość Mądra Mulatka
frustracja, frustracja, i jeszcze raz to samo:)

Gość aż dziw
mulatka ... obiecałaś nie wracać ! cóż warte Twoje słowo!? prowokatorka jedna :O

Gość d.m
zenujaca jestes malutka!

Gość Mądra Mulatka
nie jestem malutka

Gość d.m
mulatka!hahaa wlasnie to twoja zalosna kreatura ej wez jak ci nudzi to poklikaj sobie ze swoim wiernym facetem anie nam tu dupe trujesz

Gość gdfssa
moze i trafilby ci sie nastepny frajer ale przynajmniej bys sobie posmakowala sexu z kims innym niz tylko twoj mąż :p ktory na dodatek cie zdradzil :o a jesli ten nowy bylby jakims cudownym kochankiem do tego super przystojnym do na pewno bys tego nie zalowala :p ja na twoim miejscu bym tak zrobila. mąż mnie zdradzil, zabawil sie z inną, wiec czemu ja bym miala byc mu wierna??? nie ma tak dobrze. tylko glupie godzą sie na taki uklad i zostają z mezem po zdradzie. ja bym wolala zabawic sie z innym. skoro maz chcial miec cos od zycia to czemu ja nie moge??? mowi ci, zostaw meża, a zrobisz dobrze. i jeszcze pobaraszkujesz w lozku z kims innym, a nie tylko ze swoim starym nudnym mężem, do tego oblesnym zdrajcą :)

Gość Mądra Mulatka
brzydkie, głupie krowy-to wy jesteście żenujące skoro was faceci zdradzaja.hahahaha

Gość d.m
taaaaaaaaaaaaa latwo sie mowi ! jak sie pisze to takie latwe a ze zrobieniem gorzej pewnie po czesci masz racje tylko ze jak ktos wbil sobie do glowy pewne zasady i zaplanowal najblizsza prszyszlosc marzenia to nie jest latwo wszystko zostawic

Gość aż dziw
---- gdfssa a co jeśli trafi na jakiegoś dobrze się maskującego palanta?? może być w łóżku do dupy, a będzie na około rozpowiadał jaki to ogier i jak jej dogodził do zdrady trzeba mieć charakter :-p