Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d.m

znacie jakies metody aby nie myślec o tym ze mąż miał romans?

Polecane posty

Gość d.m

j.w

Gość d.m
mial mial!!

Gość rozwód i nowy związek
?

Gość d.m
kupilismy wspolnie mieszkanie wlasnie je remontujemy nasze marzenia urzadzanie obietnicy o lepszej przyszlosci ciezko mi sie wycofac teraz i......kurde przeciez to moj maz i go kocham!

Gość d.m
moglbys bardziej sprecyzowac???"piekny"?

Po pierwsze jestem kobietą:classic_cool: Nie masz szacunku do własnej osoby? Chcesz być okłamywana w ładnym mieszkanku? A później obudzisz się z 3 dzieci i 10 kochanką męża...

Gość d.m
moze sie opamieta ciagle uwazacie bedzie zdradzal na to nie ma reguly !!!jesli nie bedzie chcial to tego nie zrobi!

to proste, zacznij myśleć o czymś innym. Np. że Ty masz romans :P

Gość d.m
tak!chce zaczac zycie na nowo w nowym miejscu wkoncu sami(8 lat mieszkania na kupie) zminil sie jakby mial wyrzuty ciagle mnie obserwuje jak reaguje na jego slowa gesty obchodzi sie ze mna jak z porcelana !czasem mnie to smieszy ale to fajne uczucie wydaje mi sie ze w ten sposob chce odkupic winy i swoje sumienie jakos przycmic!wiem ze zaluje mam wiele do stracenia pachajac cie z nowu w to malzenstwo ale jest nadzieja ze rzeczywiscie nowe miejsce nasze nowiutkie mieszkanko i nareszcie sami mozemy zaczac zyc nikt nam nie bedzie sie wtracal i.....maz zmini prace bo mial taka gdzie mial mnostwo pokus!(taxi)

Gość Mądra Mulatka
kobieta która nadal jest z facetem który ją zdradzil jest pusta i nic nie warta, i moze bć pewna że facet zrobito jeszcze raz

Gość to nie do konca jest tak
ja tez mezowi wybaczylam zdrade, teraz jest ok, duzo rozmawialismy, obiecal, ze to sie nie powtorzy, dalam druga szanse i na razie nie zaluje, a bylo to kilka lat temu autorko, musi minac jednak troche czasu, mnie tez bylo cholernie ciezko przez dlugi czas, zajmij sie czyms, szukaj hobby, jakiejs pasji, daj sie rozpieszczac... czas leczy rany bedzie dobrze! ;-)

Gość dlaczego ja obrazasz

Gość dlaczego ja obrazasz
to bylo do madrej malutkiej

Gość olabogaaaa
Mądra Mulatka pusta to ty jestes, pisząc takie głupoty! a autorka topicu dobrze zrobiła, bo trzeba wybaczac (ale tylko raz!), ale nie zapominać... Mnie mój chłopak też zdradził, był pijany i jakaś laska go pocałowała, opamiętał się dopiero po chwili. to byl niby tylko (albo aż) pocałunek, ale nigdy mu tego nie zapomnę. Od tamtego zdarzenia minął ponad rok i jetem pewna, ze więcej razy tego nie zrobił. widzę jak się stara i codzień próbuje odbudować moje zaufanie. to, ze mu wybaczylam nie swiadczy o tym, ze jestem pusta w żadny calu! kumasz? :O

Gość d.m
jesli ktos kocha potrafi wybaczyc! zycie pisze rozne scenariusze a nie pomyslalas MADRA MALUTKA ze ty tez mozesz kiedys zdradzic tak na imprezie tego sie nie wie to sa chwile emocje i bedziesz tego zalowala wtedy chcialabys zeby twoj partner ci wybaczy!!!wiec przstan sie madrzyc bo chyba nie znasz zycia !

Gość olabogaaaa
d.m albo jej facet robi ją ciągle w chooja :D

Gość aż dziw
hmmm... jak odwrócić swoją uwagę od zdrady męża? sama dopuść się zdrady i myśl o tym, co zrobić żeby to nigdy nie wyszło na jaw :-p wiem ... głupia rada :O

Gość d.m
tez tak slyszalam ale nie kazda kobieta tak potrafi ja nie potrafie!

Gość aż dziw
ja też nie potrafię ani zdradzić ani zapomnieć o zdradzie .... a żyć trzeba dalej :)

Gość olabogaaaa
nie to chyba zła rada :P musi minąć trochę czasu, abyś mu ponownie zaufała. widzisz, minął rok i ja już prawie o tym w ogole nie mysle

Gość d.m
ja bardzo szybko zapoinam ale tego nie wiem czy zapomne tak szybko!!! jesli bedzie mnie non stop zapewnial ze kocha ze chce spedzic reszte zycia ze mna etc. to bedzie latwiej szybciej dojde do siebie

Gość d.m
ale ty jestes pusta MADRA MALUTKA!!!! czy ty wiesz kim jest kur.... pozyjesz zobaczysz czy nie zdradzisz!!!! a tak w ogole to wydaje mi sie ze jestes jakas nie obyta i nieogarnieta a i za bardzo pewna siebie zycze ci zebys kiedys zostala zrobiona w ch...... mylisz pojecia skoro nie wiesz nawet kim jest kur....to wybacz ale nie mam z kim rozmawiac!!!

Gość aż dziw
no jaka głupia ta mulata .... :O