Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d.m

znacie jakies metody aby nie myślec o tym ze mąż miał romans?

Polecane posty

Gość Mądra Mulatka
no sa cód bo też jestem polką głupie cipy własnie udowodniam jakie łatwowierne-a tym samym głupie jestescie.

Gość d.m
wstyd mi za ciebie ze jestes polka a juz mialam nadzieje ze tylko mulatki sa takie puste!!!!strasznie zamotana jestes raz mulatka raz plka bawia cie jakies rozmowy ktore cie nie dotycza ej o co ci w ogole chodzi???

Gość olabogaaaa
maja99 Jak raz zdradzil, to zdradzi drugi raz nieprawda. nie każdy facet taki jest. mój by mnie w ogóle nie zdradził gdyby nie ta głupia kurwa, która go pierwsza nie pocałowała. a alkohol robi swoje. mija rok a mój facet o krok mnie nie odstępuje. przestal juz nawet pic

Gość aż dziw
* mój facet to nie jest typ kobieciarza * nie zdradził mnie fizycznie, tylko sie zakochał i mi o tym powiedział (nie umiał sobie z tym poradzić) * chciałam, żeby odszedł ode mnie, ale on nie chciał (ponoć kochał nas obie), prosił żebym dała mu szansę * dałam mu szansę, a on z niej skorzystał * zmienił swój stosunek do tamtej kobiety - może to było fatalne zauroczenie tylko?

Gość Mądra Mulatka
widzisz głupia jesteś-to nie zrozumiesz

Gość olabogaaaa
Mądra Mulatka nie ma jak to udawac kogoś, kim sie nie jest :O a moze masz rozdwojenie jaźni i już sama nie wiesz, kim jestes? zobaczymy co ty zrobisz kiedy ty sie dowiesz o zdradzie swojego faceta glupi pustaku

Gość d.m
kurcze ale odwazny!!!!ale przespal sie z nia?

Gość gdfssa
zdrade psychiczna mozna jeszcze wybaczyc, ale fizyczną -- :o

Gość gdfssa
odwazny? raczej glupi, ze w ogole jej o tym mowil, zamiast przetrawic to jakos w samotnosci. niedojrzaly

Gość aż dziw
dla mnie psychiczna zdrada jest gorsza

Gość gdfssa
czemu tak? wolalabys zeby sie przespal z inną niz zeby tylko marzyl o innej? :o

Gość d.m
nieprawda! wiedzial e zle zrobil poczul sie winny chcial byc szczery bo na tym tez przeciez oparty jest zwiazek poprosil o pomoc!!!!lapsza gorsza prawda niz ukrywane przez lata klamstwo

Gość aż dziw
właśnie - niedojrzały namieszał strasznie w naszym związku, a tak może by sie to rozeszło po kościach mówił mi, że koledzy go zwymyslali, gdy powiedział im, że sie przyznał :O

Gość aż dziw
może przyczyna tkwi w tym, że ja byłam jego pierwszą dziewczyną, a on moim jedynym facetem? może wychodzi tutaj brak doświadczenia z innymi kobietami? nie wiem :O

Gość gdfssa
aż dziw, że jesteś z takim niedojrzalym kolesiem :D

Gość gdfssa
haha zaczynasz go usprawiedliwiac? jakie to typowe :)

Gość obserwująca
Hm tak sobie poczytuje i mam pytaniedo d.m. czy jesteś pewna że zdradził tylko raz???

Gość d.m
skoro ma z zalozenia zle zamiary to po co ja mu jestem potrzeban przeciez chce byc ze mna przysiega i wiem ze kocha!mial teraz swietna okzaje zebysmy nie byli razem wyjechal na pol roku za granice mielismy sie nad soba zasanowic gdyby nie chcial byc ze mna nie wrocilby do mnie druga sparwa now mieszkanie gdyby chcial byc sam albo zyc z inna rowniez ma swietna okazje zeby z inna tam zamieszkac!!!wiec po co by az tak mnie oklamywal i mial zle zamiary skoro ma tyle mozliwosci zadecydowania o innym zyciu juz beze mnie

Gość gdfssa
d.m powinnas dziekowac swojemu pany i wladcy, ze w ogole chce jeszcze byc z tobą, skoro moze miec tyle innych kobiet :D

Gość aż żal czytać
>jestes polka a juz mialam nadzieje ze tylko mulatki sa takie puste!!!! Nie dość że naiwna to jeszcze rasistka. >strasznie zamotana jestes raz mulatka raz plka Jesteś naprawdę taka ograniczona czy tylko się zgrywasz? Polka nie może byc Mulatką? Mulatka, powściągnij trochę języczek bo się ciebie nieprzyjemnie czyta. Nie umiesz sklecić jednego posta bez tych miłych słowek na c..?

Gość d.m
hahahaha to moze obie wybierzemy sie na podryw!!!!

Gość olabogaaaa
gdfssa czasem zdrada psychiczna jest gorsza niż ta fizyczna. już lepiej, żeby przeruchał nic nie czując, bo takie wątpliwości jakie miał facet którejś kobietki z tego topicu (że niby kochał obie)... dla mnie to niedopuszczalne. seks oczywiscie też ale rozumiesz o co mi chodzi?

Gość aż dziw
... i to już tyle lat :D ta sytuacja dała mu porządnie popalić .. zmienił się wyszliśmy z tego oboje mocno poobijani, ale wnioski z tego wyciągnęliśmy odpowiednie :)

Gość d.m
ghfg nawizalam do sugesti jakoby moj maz chcial nadal mnie zdradzac!!!!

Gość marlinka25
Po prostu straszne jesteście Wy wszystkie zdradzone. Jak można wrzucać facetów do jednego worka i pisać, że wszyscy tacy są i zdradzają. Mylicie się i to bardzo. To, że akurat Wy na takich natrafiliście wcale nie znaczy, że wszyscy faceci zdradzają. Przekonałybyście się o tym same, ale przecież nie odejdziecie od tych potworów. Wolicie żyć w błędzie i w cierpieniu, niż zacząć wszystko od nowa. Zapewniam was, że nie wszyscy są takie gnidy jak wasi.

Gość gdfssa
ale wiesz jakby przeruchal inną to ja bym sie go potem brzydzila dotknąć a co dopiero sex :o dla mnie to juz koniec zwiazku. a jakby tylko myslal o innej to jakos bym to przelknela, pewnie tez by bolalo ale nie az tak bardzo jak ten sex, nawet jesli bez uczuc.

Gość obserwująca
z drugiej strony po co ma sobie życie komplikować...status męża juz ma a panienki na boku są więc nie ma skrupółów, przepraszam że tak pisze ale ja tez mam problem do roziązania... dlatego głowę mam cały czas pewną domysłów .Co tam im w głowach siedzi...jedno jest pewne dla nich małżeństwo to pewna inwestycja ... dla nich za dużo przeprowadzić sprawę rozwodową...dla nich to po prostu jest za dużo zamieszania.Na pewno coś do Ciebie czuje dlatego jest jak jest..ale to prawda jest po prostu wygodny ....trochę sie połąsi.. a potem skok w bok i bedzie bardziej ostrożny. Nie napisałaś jak dowiedziałaś się o zdradzie????

Gość d.m
znalazlam w telefonie zdjecia nagiej panienki w jego starym domu!potem z nia rozmawialam!

Gość gdfssa
i z kim w ogole on cie zdradzil?