Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokowa...

NOWY DWOR - Rzeszow

Polecane posty

Gość lokowa...

jakie opinie slyszalyscie na temat tego lokalu?? Godny polecenia???

Byłam tam kiedyś na weselu. Troszkę kiczowata sala i mały parkiet, ale z punktu widzenia gościa mogę powiedzieć że było fajnie, dobre jedzenie i klimatyzacja;). Przypuszczam że młodzi zapłacili za tę imprezkę całkiem ładną sumkę:) Podobno ostatnio się tam pogorszyło, nie wiem.

Gość lokowa...
a kiedy bylo to wesele? i na jakiej sali bo tam sa az 3 ? a cena jest 160 zl od osoby,to chyba nie jest tak duzo???

Wesele było w lipcu 2006, nie wiem jak się ta sala zwie, ale wchodziło się do niej z takiego jakby podwórza w hotelu, na tym dziedzińcu była jakaś taka mała fontanna czy rzeźba, ławki i huśtawki. Moim zdaniem, 160 zł to jest dużo, no chyba że masz w tym ciasta i alkohol, to ta cena jest OK, bo lokal jest fajny. Na tym weselu był jeszcze pokaz sztucznych ogni, i za to chyba zapłacili sporo, bo ludzie mówili, że nawet na Dniach Rzeszowa takich fajerwerków nie ma:-P Myśmy mieli wesele w www.zajazdpodskala.pl płaciliśmy 136,5 zł od osoby, ale sami musieliśmy załatwić alkohol i ciasta, więc pewnie wyszło podobnie:)

Gość lokowa...
NOWY DWOR DAJE CIASTA,SZYSZKI DLA GOSCI I TORT WESELNY.A CENY W LOKALACH TERAZ TEZ TROSZKE WZROSLY..

Gość parówka
Ja tam nie byłam, ale były w mojej rodzinie 2 wesela tam robione i słyszalam same dobre opinie od gosci

Gość lokowa...
JA TEZ SLYSZALAM SAME DOBRE OPINIE,ALE WIADOMO,AKZDY MA INNY GUST..