Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarownica_agata

czy jesli bede bronic pr.licencjacka we wrzesniu to dostane 3?

Polecane posty

witam pisze licencjata i teoretycznie powinnam prace oddac w najblizszych dniach i bronic sie w czerwcu, niestety nie wyrobie sie z napisaniem pracy no i najprawdopodobniej bede sie bronic dopiero we wrzesniu.... czy to prawda ze broniac sie we wrzesniu mozna dostac tylko 3 z obrony (tak jak by to bylo w sesju poprawkowej), bo bardzo bym tego nie chciala... czy moze ejst mozliwosc przedluzenie sobie sesji letniej tak aby to bylo brane jako 1 termin??

Gość fdghgtc
cos ty, gdzie ty studiujesz? ja nawet jak zdawalam egzaminy w sesji poprawkowej to moglam miec z nich piatki, to nie ma nic do rzeczy!

u mnie na uczelni jesli zdajesz jakis egzamin w 2 terminie (czyli w sesju poprawkowej, to mozesz miec max 3) ale nie wiem wlasnie czy tak samo jest z praca licencjacka

spr w regulaminie uczelni, skad ktos ma takie zreczy wiedziec na kafe:o?

U mnie na uczelni też tak jest że jak zdajesz w sesji poprawkowej to max tylko na 3 ale praca licencjacka to normanlnie.

poprostu tak mi to teraz przyszlo do glowy i chcialam wiedziec jak to jest u innych, bo bym pewnie nie wytrzymala do jutra, jak na uczelnie pojade