Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarne krakowianki

odzież ciązowa Kraków

Polecane posty

dziewczynki mam pytanie gdzie w Krakowie można kupić tania odzież ciążowa! bo ceny w sklepach są naprawde straszne:( może któraś ma jakieś ciuszki do sprzedaży 38-40 jakąś spódniczke lub bluzeczki na lato:) w sumie to 3 miesiac ale za chwile bede miała problem z ubrankami:)

W Krakowie wiem o kilku sklepach. Jeden jest na Tandecie- ale ceny hmmm sama zobaczysz, jest stoisko na Tomexie, ale z cenami podobnie. Jest jeszcze sklep na Długiej- nie wiem jak bo nie byłam. W Plazie jest jeden sklep. No i np. H&M i C&A, osobiście po doświadczeniu z ciuchami, polecam te firmowe, można trafić na promocje, ceny praktycznie takie same jak w zwykłych sklepach a jakość moim zdaniem dużo lepsza, szczególnie H&M.

okokoko dziekuje:) na pewno sklepy odwiedze:)

Gość agivp
ja jestem w 5 miesiacu- do 3 miesiaca chodzilam w swoich ubraniach z przed ciąży, a potem zaczal sie maly problem ;) i tak, bluzeczki kupilam sobie na tandecie , przerózne tuniczki, naprawde ladne, kilka bluzek - takich tuniczek to kupowalam tez w wandzie to jest w nowej hucie, tam jest taki dyskont młodziezowy sa fajne ciuszki gorzej bylo ze spodniami bo zadne mi sie nie podobaly ciazowki a o cenach juz nie wspomne,a dzis bylam na zakupach i kupilam suuuuper spodnie na lato w terranovie za 49zl. sa super, jest tez kacik a h&m dla ciezarnych, niektore rzeczy sa fajne ale z cenami to roznie

Gość kasiula050399
www.shuflada.pl