Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraaaa

Rozjasniacz w sprayu

Polecane posty

Gość koooooooooooooy
czesc, ja kupuje na allegro bo u mnie nigdzie w drogeriach go nie maja. kupuje u tego sprzedawcy http://allegro.pl/item368342653_joanna_blond_reflex_rozjasniacz_w_sprayu.html bo jest tanio i zawsze szybko przysylaja. tylko polecam sprawic sobie taki fioletowy szampon do wlosow blond bo moga ci wyjsc lekko zolte lub wpadajac e wrude jesli masz ciemny blond. a razem z takim szamponem sa super jasne wloski. a teraz lato to mozna popsikac joanna i wyjsc na slonce :)

Gość staraaaa
Dzieki, a jesli mialam wczesniej farbowane wlosy i teraz mam taki miodowy odcien z refleksami od slonca? Co moze wyjsc?

Gość koooooooooooooy
nie mam pojecia bo rozjasnialam niefarbowane :)

Gość staraaaa
Nie wiecie w ktorych sklepach w wawie to mozna znalezc?

Gość luciana*
no tez mnie to ciekawi, ale i tak chyba zaowie na allegro! ja tez mam farbowane wlosy. moj naturalny kolor wlosow to sredni braz , a pofarbowalam na bardzo ciemny braz, prawie czarny. farba miala sie zmyc po 2 miesiacach, ale tak sie nie stalo. :/ teraz chce w jakis naturalny sposob je rozjasnic, a widze, ze ten produkt ma b. dobre opinie! mam nadzieje, ze sprawdzi sie tez na moch wlosach. :) no i ze zamiast sredniego brazu, nie wyjdzie mi rudy. :P a moze znacie jeszcze jakies podobne produkty tego typu? chodzi mi delikatne rozjasnienie, nie jakims intensywnym dekoloryzatorem, ktory rozjasnia wlosy o 8 tonów.

Gość jak to działa w tym spraju
tez sie trzyma jak farbe czy jak? Ja teraz mam ciemny fiolet, jak se to strzele to boje sie ze z domu nie wyjde :)

ten ciekawy,nie spłukuje sie i powolutku rozjasnia.....hmmmmm

albo powoli rozpuszcza wlosy :D

Gość luciana*
to nie jest smieszne, to powazna sprawa :P

Gość koooooooooooooy
mysle ze on bedzie dzialal tak samo jak ten z joanny a z joanny jest tanszy. ja bym sie na ciemnych wlosach obawiala go rozpylic ;) a na swoich uzywam tak ze myje zwyczajnie wlosy i psikam kilka razy. i tak raz na tydzien :) efekt widac i tak dopiero po kilku razach

Gość a do siwych wlosw sie nadaje
tzn mam z natury sredni braz ale mam sporo siwych zwlaszcza na skroniach, i przy skorze odrosty czy ten rozjasniacz cos pomoze np rozjasni pozostale wlosy tak zeby te siwe mniej rzucaly sie w oczy??

Gość aaaaaaa2222
nie kupuj rozjasniacza.... To nie jest cudo, zapewniam Cię.. Wiem co mówię używałam rozjaśniacza, minęło już pół roku, wydałam bardzo dużo kasy na maseczki odżywki, sera itp.. i dalej mam siano na głowie. Wszystko przez rozjaśniacz. Odradzam naprawde! Twój wybór.

szkoda ze do brazowych wlosow niue ma takich kosmetykow jak ten,zeby ladne refleksy byly :)

Gość staraaaa
Do aaaaaa2222; czy mowisz konkretnie o tym rozjasniaczu ze niszczy wlosy czy tez o innym w kremie? No wlasnie mam nadzieje ze ten poniewaz jest w sprayu nie niszczy wlosow, poza tym nie uzywa sie go na cale wlsoy tylko na wierzchu zeby zrobic refleksy jak sama jego nazwa wskazuje. Ponawiam pytanie czy wicie gdzie mozna go dostac w wawie.

Gość podnioseeeeeeeeee

Gość każdy rozjaśniacz
niszczy włosy tak samo farbowanie na bardzo jasny blond

Gość staraaaaa
ja nie chce rozjasniac na bardzo jasny, ja w ogole nie chce rozjasniac tylko pokryc odrosty

Gość plumkaa
Hejka, mam do sprzedania 2 takie rozjasniacze, moze ktoras reflektuje? Jestem z wawy, sprawa do doagadania.