Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 27, 2008 Nie chce mi się im placic! Kontop mi juz zablokowali wec w dupie ich mam. Co mogą mi zrobic jak nie zapłace??? Bo wlasnie dostałam mailem kolejne wezwanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 27, 2008 ej no! wszyscy płaca ze nikt nie wie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od drugiego wezwania Napisano Maj 27, 2008 masz chyba 2 czy 3 tygodnie i potem ci blokują konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Maj 27, 2008 ...a potem sprawa trafia do windykacji, potem do sądu i na koniec do komornika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od drugiego wezwania Napisano Maj 27, 2008 ale jak ci zależy by jak najmniej zapłacić to zostaw sobie 10 zł długu wobec allegro - o kwoty poniżej 10 zł się nie upominają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marackuja 0 Napisano Maj 27, 2008 To akurat jest nie prawdą xD Że do windykacji itd. Mój brat też nie zapłacił miał zapłacić w styczniu i ma co prawda konto bloknięte , ale nic mu nie robią. Jak zapłaci to mu odblokują ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Maj 27, 2008 Może niewiele przekroczył te 10 zł i się nim nie zajęli, bo się nie opłacało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makijaja 0 Napisano Maj 27, 2008 Będą wysyłac pocztą i straszyc komornikiem. Mogą też podać cie do rejestru dłużników i nigdy w zadnym banku nie dostaniesz kredytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyliaaa44 0 Napisano Maj 27, 2008 fakt, sądy to pestka pewnie do tego nie dojdzie jeżeli jest prowizja mała, po prostu większy koszt za nic.. ale lista dłużników :/ no tak w tedy z kredytu nici lepiej przelej te 10-20 zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 27, 2008 ja mam 90 zł do zapłacenia i jak narazie przysłali mi 3 upomnienia mailem. jak myslicie płacic czy nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 27, 2008 lista dłużników mnie nie interesuje bo i tak juz tam widnieje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makijaja 0 Napisano Maj 27, 2008 Jak ja napiszę: zapłać, a ktoś inny: nie płać, to kogo posłuchasz?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 27, 2008 nie wiem :D zależy od argumentów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina216 Napisano Listopad 1, 2010 Ludzie, pomóżcie !!! Ja mam do zapłaty 140 zł !! :( a najgorsze jest to, że nie wiedziałam nic o tym, że trzeba zapłacić nawet, jeśli się nie sprzeda przedmiotu na aukcji :( byłam pewna, że jeśli nie sprzedam, to nie muszę płacić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geb- Geb 0 Napisano Listopad 1, 2010 Ja nie wiem,po co wy tak cwaniakujecie ludzie? korona wam z glowy spadnie jak nie zaplacicie? wiedzieliscie ze macie zaplacic pozniej,wiec sie placi i tyle. A co, bo tu latwiej nic np w sklepie wlozyc batona do kieszeni i uciec? troche sumienia Co do dziewczyny na dole - sama sie w to wpakowalas, jak mozna cos wlaczyc,zaakceptowac bez czytania?:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znawca tego tematu Napisano Listopad 1, 2010 zawiesza ci konto na allegro to po 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach