Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wanda co nie chciała Niemca

Co bedzie jak nie zapłace prowizji w allegro?????????

Polecane posty

Gość od drugiego wezwania
masz chyba 2 czy 3 tygodnie i potem ci blokują konto

Gość od drugiego wezwania
ale jak ci zależy by jak najmniej zapłacić to zostaw sobie 10 zł długu wobec allegro - o kwoty poniżej 10 zł się nie upominają ;)

To akurat jest nie prawdą xD Że do windykacji itd. Mój brat też nie zapłacił miał zapłacić w styczniu i ma co prawda konto bloknięte , ale nic mu nie robią. Jak zapłaci to mu odblokują ;)

Będą wysyłac pocztą i straszyc komornikiem. Mogą też podać cie do rejestru dłużników i nigdy w zadnym banku nie dostaniesz kredytu.

fakt, sądy to pestka pewnie do tego nie dojdzie jeżeli jest prowizja mała, po prostu większy koszt za nic.. ale lista dłużników :/ no tak w tedy z kredytu nici lepiej przelej te 10-20 zł :)

Jak ja napiszę: zapłać, a ktoś inny: nie płać, to kogo posłuchasz?:D

Gość malina216
Ludzie, pomóżcie !!! Ja mam do zapłaty 140 zł !! :( a najgorsze jest to, że nie wiedziałam nic o tym, że trzeba zapłacić nawet, jeśli się nie sprzeda przedmiotu na aukcji :( byłam pewna, że jeśli nie sprzedam, to nie muszę płacić :(

Ja nie wiem,po co wy tak cwaniakujecie ludzie? korona wam z glowy spadnie jak nie zaplacicie? wiedzieliscie ze macie zaplacic pozniej,wiec sie placi i tyle. A co, bo tu latwiej nic np w sklepie wlozyc batona do kieszeni i uciec? troche sumienia Co do dziewczyny na dole - sama sie w to wpakowalas, jak mozna cos wlaczyc,zaakceptowac bez czytania?:/

Gość znawca tego tematu
zawiesza ci konto na allegro to po 1