Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputronik

Problem z tamponem, pomóżcie!!

Polecane posty

Gość komputronik

Otóż rano założyłam tampon, a gdy pól godzony później poszlam do łazienki zobaczyłam krew na majtkach i sznureczek też był cały z krwi, dlaczego tak sie stało? Wczoraj używałam, było ok. I jescze jedno, za każdym razem jak wyciągam tampon to czuje, że on znadjuje się zaraz tu bliziutko, ledwo co pociągnę za cznurek i juz go widze, nie powinien on być głępbiej? Wkładam za pomocą aplikatoroa, wchodzi do końca głęboko, w ogóle go nie czuję, czy on potem obniża się?

Gość agnnie
widocznie za płytko włozylas

Gość olus678
wybierz większy rozmiar,proponuję żółte bądź zielone Tampaxy, i pamiętaj aby włożyć tampon na maxymalną głębokość , tampon nie powinien się wysuwać,chyba że masz bardzo mocne krwawienie,wtedy może nastąpić taka możliwość

Gość Zuziaaaaaaaaa
masz szeroka pochwe i dlatego

Gość komputronik
ale ja go wkladam głęboko, w ogóle go nie czuję rozmiarowo raczej nie jest za mały, bo wczoraj miałam większe krwiawienie i wszytsko było ok a pochwę nie mam dużą, bo jestem dziewicą:P

Gość to może masz dzisiaj
większe krwawienie niż wczoraj.Mi też czasem przesiąka,tak to jest niestety że nie można sprawdzić jak w przypadku podpaski czy już czas na wymiane :O

Gość olus678
Hm,nie mam pojecia,ale ja nakladajac tampon na wszelki wypadek zakladam tez wkladke,nigdy nie wiadomo kiedy tampon przesiąknie :P