Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka2314

jak urozmaicić sex ???

Polecane posty

jestem z moim chłopakiem od 4 lat i od pewnego czasu sex przesteł być dla mnie ważny tak jak kiedyś nudzi mnie nawet troche co robić ????

Powiedz, po co uprawiasz seks? Dla zabicia nudy (jak to wynika z Twoich wypowiedzi)? Bo wszyscy uprawiają seks? Bo chłopak chce seksu?

O właśnie. Padło ważne słowo "przyjemność". Zastanów się nad tym... Bo seks (według mnie) jest fajny dlatego, że daje dużo przyjemności. Uprawiany mechanicznie, rutynowo, nudzi się i nie daje już przyjemności. A więc Twoje pytanie powinno brzmieć "jak mieć więcej (dużo) przyjemności z seksu?" :)

Gość Shop
przez miesiąc albo i jeszcze dłużej jeśli wytzrymacie nie róbcie tego po prostu, ograniczajcie się tylko do piszczot, a po jakimś czasie w romantycznym nastroju przyjemnosć sama przyjdzie... ;D

Gość Shop
no to czekajcie ten miesiąc a później np. akcja w samochodzie :D

Gość Shop
najlepiej w kabriolecie na jakiej bocznej drodze, zobaczycie jak będzie pezejeżdżał jakiś samochód to poczujecie takie nieopsiane uczucie, takie podniecenie, że ktoś was zobaczy ojj.... wiem bo sama przeżyłam! :)

jakiś czas temu sterałam się coś wymyślić i kochaliśmy się w samochodzie, wannie, na stole... chodziłam po mieszkaniu w sukience bez bielizny ... i było super ale teraz pomysły mi się skończyły i znowu drażni mnie jak on mnie dotyka...

1. Atmosfera (romantyczna, z zaskoczenia, na wariata, itp.) 2. Miejsce (w parku, w toalecie, na dachu, w basenie, jeziorze czy rzece, w samochodzie lub pociągu - w przedziale!) 2. Gadżety (opaska na oczy, wibrator, dildo, kajdanki, itp.) 3. Bielizna (lub inny ubiór - np. skóra) 4. Akcesoria kulinarne (krem, bita śmietana, truskawki, itp.) Można jeszcze porobić zdjęcia czy nakręcić filmik. Ale przede wszystkim zalecam skoncentrowanie się na różnego rodzaju pieszczotach. :)

Ale jak drażni Cię jego dotyk, to ja przepraszam - żadna rada nie pomoże, bo albo masz blokadę, albo pożądanie się wypaliło. :(