Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poli pokett

KOLEJNY TOPIC O FACECIE- doradzicie ??

Polecane posty

Gość poli pokett

wiem, że już staje sie to nudne ale ja chętnie poczytam Wasze opinie na ten temat... a wiec mój chłopak z którym jestem 2 lata wyjechał z rodzicami na urodziny do dziadka za granice.. ja tez miałam jechać ale od miesiąca mam nową pracę i nie dostałabym wolnego ( wyjazd na tydzień). Przez cały ten czas tylko smsy, góra 2 dziennie... pisał że jeden sms do mnie to 2,5 zł, i to jest tylko masz kontakt... czy uważacie że z jego strony to śmieszne że tak mnie zlewa czy ja jestem jakaś wyczulona i głupia ???

Gość jajajekokodżambo
a nie mozecie rozmawiac przez internet albo chociaz na gg byłoby częsciej i taniej

Gość poli pokett
tylko on jest u dziadków, nie wiem czy oni nawet mają komputer... za 2 dni wraca, mi jest smutno że przez ten czas tak rzadko się do mnie odzywał :(

poczekaj, nie rób nic, nie narzucaj się.. Jak przyjedzie i poprosi o spotkanie to znaczy że jest wszystko dobrze, a jak nie to już masz powód do zmartwień.

Gość poli pokett
no wlanie tak sobie myślę, ze to tylko tydzień, ze jak przyjedzie będzie dobrze..

Gość madziocha ny
boshe czy facet ktory pojachal do dzadkow i spedza czas z rodzina MUSI WYDZWANIAC DO PANNY? moj facet mieszka 20 minut ode mnie i sie widzimy raz albo 2 w tygodniu bo pracuje. Fakt ze dzowni codziennie nawet po 2 razy i jest to mile ale w twoim przypadku to tylko tydzien czasu i zeczywiscie 2.5 zeta za sms a to duzo!!!

Gość poli pokett
madziocha ---- dzięki masz racje, ja wiem że mam skłonności do przesadyzmu :/

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
bardzo przesadzasz....sms dziennie przez tydzień za 2,5 to jest 35zł...tyle to ja rachunku za cały miesiąc płacę....jakby wysyłał 10 smsów dziennie i wydał na to 175zł to czuła byś się bardziej kochana?

Gość weergterg
mnie wkurzało jak tak wydzwaniał do mnie, nie miałam o czym z nim gadać

Gość poli pokett
kurcze muszę przystopować trochę.. głupia jestem, on tam z rodzinką jest a ja tu "świruję" :p

ale z drugiej strony........ Kiedyś miałem kobitkę która wyjechała na 3 tygodnie do Niemiec i oboje nie dzwoniliśmy. TYlko Ona po tygodniu zadzwoniła z pretensjami ze nie dzwonie to nie chciałem z nią gadać bo na mnie nakrzyczała. i co? jak przyjechała i ja sie chciałem spotkac to nie chciała, poznala se na gg innego , z jej okolicy. Wredna suka. Byk.

i sie skonczylo. wymusilem spotkanie, zobaczylem ją , ona wogole inny czlowiek, nie usmiechnieta, bojaźliwa, nieczuła. Skonczylo sie. Nawet nie chciala mi powiedziqac ze zdradzila..

Gość poli pokett
profesorek---- ach te kobiety !! :)

Gość alojza
Wg mnie normalka. Ja jak pojechalam na dwa tygodnie do Polski to tez nie pisalam z moim mezem ciagle sms. W koncu tez trzeba troche od siebie odpoczac. Dzwonilismy jedynie do siebie tak co pare dni i tyle. A jak wrocilam to kochal i kocha mnie jak zawsze:))

Gość madziocha ny
wszystko bedzie dobrze zobaczysz.....jak by pojechal z kumplami pod namioty to mialabys sie czym martwic ale on jest z rodzinka wiec badz spokojna i na pewno jak przyjedzie to od razu zadzowni i sie spotkacie:)

Gość poli pokett
dzięki madziocha:):* ja mam takie typowe babskie myślenie... już film że jest coś nie tak... muszę z tym walczyć :)

Gość perlowa perla
a ja gadam z moim godzinami przez telefon :D a jeszcze mam pretensje, ze mi smsow nie wysyla na dobranoc :P i nie uwazam bynajmniej, zeby bylo w tym cos dziwnego, kazdy ma inny charakter, ja musze czuc sie kochana i byc zapewniana o tym na kazdym kroku :) dodam ze mieszkamy od siebie jakis 1 km :D

Gość madziocha ny
no to dobrze ze ci sie humor poprwil. Ja lubie jak facet do mnie dzowni ale bez przesady. Ja wylatuje na 4 dni niedlugo, zobaczymy czy bedzie dzownil:)

Gość madziocha ny
prlowa perla a ile on placi za telefon miesiecznie? chyba ze nie miszkacie w polsce??

jesteś strasznie wyczulona i nie wyjdzie Ci to w przyszłości na dobre :) moim zdaniem 2 smsy dziennie gdy nie widzicie się tylko tydzien to i tak dużo :) ps my rozstawaliśmy się na miesiąc, dwa i pisał do mnei raz dziennie albo raz na dwa dni, wieczorem, że u niego ok i tyle. Jak się kocha to w tydzień nic się nie zmieni.

Gość poli pokett
macie racje :)